Kilka minut mniej lub bardziej udanych ataków na amerykańskie okręty
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powstanie Warszawskie też było takim kamikadze... Pewna śmierć i walka do końca. Przecież nie było mowy o równej walce. Z kilkoma pistoletami na wciąż jeszcze potężną armię Niemiec.
Kamikadze żeby się najebac trzeba z trzy loty do baru zrobić po 12 sztuk Jednym lotem się nie da
jak dostales i wiesz ze sie rozbijesz to lepiej sie rozbic na okrecie wroga i zrobic mu straty
I to sie nazywa prawdziwy patriotyzm. Bez wahania oddać życie za kraj.
W rosji byli tacy kamikadze, że niektórzy mieli siedem udanych ataków samobójczych na wroga
ale ogłupili tych ludzi
gdybym usłyszał taki rozkaz to chyba bym leciał odrazu do innego kraju, albo napewno najdalej dokąd paliwa starczy
gdybym usłyszał taki rozkaz to chyba bym leciał odrazu do innego kraju, albo napewno najdalej dokąd paliwa starczy
Potrafię zrozumieć śmierć w walce, żeby zabić jak najwięcej wrogów, ale kurwa te ich rytualne samobójstwa, bo utrata honoru, przegrana bitwa czy tam szef kazał? Tego kurwa nie trawię. Poza tym jaranie się japonią to pedalstwo
ciekawe w co celowali nasi w smoleńsku
Tylko że w tej jednostce byli tylko ochotnicy. Poza tym chyba lepiej rozkurwić hamerykański statek i zginąć niż zostać rozstrzelanym na pierwszej linii frontu przez jakiegoś czarnucha.
Mathiuser, tacy ochotnicy że.... musieli im zaspawać owiewki, zeby sie pan ochotnik nie rozmyslil i nie uciekł w chuj, pozatym lecieli w "osłonie" myśliwców az do czasu kiedy juz nie bylo odwrotu. Ta osłona działała coś jak NKWD idące za zolnierzami i walące w plecy w razie dezercji.
Jakies chuj wie czyje lobby robi z kamikaze bohaterów, tak naprawde to byli ludzie którzy coś przeskrobali, podpadli, skompromitowali sie. Albo lecisz kamikaze i giniesz w chwale, albo obcinamy łeb kataną i przez następne 5 pokolen twoja rodzina bedzie zhańbiona
Jakies chuj wie czyje lobby robi z kamikaze bohaterów, tak naprawde to byli ludzie którzy coś przeskrobali, podpadli, skompromitowali sie. Albo lecisz kamikaze i giniesz w chwale, albo obcinamy łeb kataną i przez następne 5 pokolen twoja rodzina bedzie zhańbiona
borisklinga, u arabskich zamachowców jest podobnie. Pilnują się do samego końca żeby któryś się nie rozmyślił.
nie jestem pewien czy to nie przypadkiem yamato albo kidori będe wdzięczny za podanie tytułu albo chociaż wykonawcy:P
rottunio napisał/a:
najgorzej, być kamikaze i nie trafić
Czytałem gdzieś o kamikaze, większość z nich nie trafiała lub wracała z powodu awarii. Nie dziwie się czemu nie trafiali, raz że mieli sprzęt jaki mieli, dwa do nich napierdalali z czego popadnie a trzy byli naćpani jak chuj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów