RKG-3 to radziecki/rosyjski granat przeciwpancerny, który znalazł szerokie zastosowanie w Iraku. Z łatwością potrafi penetrować pancerz Humvee, z MRAPami bywa już trudniej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
RKG-3 to radziecki/rosyjski granat przeciwpancerny, który znalazł szerokie zastosowanie w Iraku. Z łatwością potrafi penetrować pancerz Humvee, z MRAPami bywa już trudniej
dobra muza
Ktos wie co to za nuta w tle?
Do podkładu dodać jakiś sensowny bit i mamy muze lepszą niż wypociny polskich "artystów".Może ktoś z tu obecnych zrobiłby coś z tym?
Nuta. Nie znam słów, ale coś o Palestynie
Abu Ali - Tadubu Alrooh
4shared.com/audio/Z5yHzTno/Abu_Ali_-_Tadubu_Alrooh.html
Abu Ali - Tadubu Alrooh
4shared.com/audio/Z5yHzTno/Abu_Ali_-_Tadubu_Alrooh.html
Kiedyś grałem w Medal of Honor i raz jak tam rzuciłem takim granatem to pierdolony szkop mi go odrzucił i mnie wyjebało dlatego filmik oglądałem z trochę większym rozeznaniem tematu niż większość z Was :]
dlatego wlasnie amerykanie powinni spalić i zaorać wszystkich tych ciawarezów z bliskiego wschodu... a potem wąchac zapach napalmu o poranku
Za dwa dni spadnie meteoryt w ziemie(Nasa już o tym wie) i rozpierdoli cały świat w cholerę, że nikt nie przeżyje, wiem bo piszę z przyszłości.
Allahh Snackbar lalalalala <booom>
Powinno się wskrzesić Hitlera i wysłać go do tych zjebanych Allah Akbarów. Wszystkich wyjebać w piźdiet by się kurestwo nie rozmnażało.
W pierwszej powinien Ciebie rozjebać, bo te Twoje "kurestwo" broni swojego kraju , gdzie Ty byś stał i nagrywał filmiki z flakami i na sadola wrzucał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów