Uwaga dubstep przez pierwsze 6 sekund filmu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
niestety od ok. 6:30 jest coś gorszego niż dubstep... Ale o tym już nie ostrzegasz
Zapominałem masz piwko
po czym spotkałem ZUS i UKS....
Zapominałem masz piwko
niestety od ok. 6:30 jest coś gorszego niż dubstep... Ale o tym już nie ostrzegasz
Nie przypuszczałem, że ktoś to będzie tak długo oglądał
Oglądać najlepiej do 0:08. Potem nic ciekawego
dubstep przez pierwsze 8 sekund. LordMrok przez ciebie musiałem słuchać 2 sekundy tego gówna. Za karę nie dostaniesz piwa.
za chujstep w pierwszych 6 sekundach filmu piwa nie bedzie
0:33 Idealnie... Uwielbiam jak grubi, czarni i rudzi cierpia. Szczegolnie jezeli sa Amerykancami. Przydalo by sie jeszcze filmiki jak zydzi cierpia, bo oni sie przeciez tak nacierpie podczas II wojny swiatowej, bidulki...
Borsuk1987 napisał/a:
Zapominałem masz piwko
Mi tam się 2 muzyczka podobała
Niech zgadnę, masz długie hery?
Nie trawie was
bo hejtowanie dubstepu jest takie modne...
sergeantlipton napisał/a:
bo hejtowanie dubstepu jest takie modne...
Bo gówno, to gówno, a gówno hejtować można i należy.
@up
Nie napinaj się tak, bo Ci żyłka pierdząca pęknie.Twojw disco polo wcale nie jest lepsze...
Nie napinaj się tak, bo Ci żyłka pierdząca pęknie.Twojw disco polo wcale nie jest lepsze...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów