📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Bardziej pedalskiej muzyki nie było?
Phiii... Ja tam mam lepsze helikoptery jak do domu po imprezie wracam...
A tak na serio to super sprawa, ciekawe czy da się tym latać bez licencji...
A tak na serio to super sprawa, ciekawe czy da się tym latać bez licencji...
Albowiem powiadam Wam:
Kto pierwszy poda nazwę owej pieśni, nagrodzony zostanie piwem(wino z Kany, rocznik 30 n.e. się skończyło).
Kto pierwszy poda nazwę owej pieśni, nagrodzony zostanie piwem(wino z Kany, rocznik 30 n.e. się skończyło).
@Sllipp
Kocur to quadrocopter, a tak na powaznie to mase planow DIY tych maszynek jest na necie.
Kocur to quadrocopter, a tak na powaznie to mase planow DIY tych maszynek jest na necie.
Zajebałbym takiego sąsiada, wystarczy, że mi pod oknem dwusuwami napierdalają.
po około 30sekundach kminiłem kiedy i jak zrobie swój helikopter... na koniec filmu jednak stwierdziłem, że zazdroszcze tym co zrobili, ale moj projekt pewnie by nigdy nie wypalił
albo bym miał materiał na harda
albo bym miał materiał na harda
Kurwa takie to małe piwo... jak ostatnio kumple mnie namówili na jakiegoś jabola to dopiero był helikopter.... apache się chowa.
Gdzie tu na tym filmiku są helikoptery domowej roboty bo tylko od 0:14 widzę śmigłowiec domowej roboty bo reszta to seryjne maszyny do montażu samodzielnego, wszystkie mają te same silniki oprócz tego z zakrytą kabiną. Jest Amerykańska firma co sprzedaje takie śmigłowce do samodzielnego montażu a ramę to można samemy zrobić jak nie pasuje nam ta ze zestawu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów