Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie żeby coś, ale wszystko już było
Ja widziałem tylko połowę.
Zresztą bardzo dziwne bo masz konto od 3 tygodni i już wszystkie materiały na sadolu widziałeś?
No ale "nie żeby coś":
II. Rejestracja w serwisie Sadistic.pl
(...)
2.5. Jedna osoba może posiadać w serwisie Sadistic.pl tylko jedno konto.
(...)
IV. Zasady tworzenia nowych wątków oraz pisania komentarzy
(...)
4.9. (...) Użytkownik, który odkrył ,,dubla" powinien wpisać w wątku link do jego poprzednika.
Także tego.
Ja widziałem tylko połowę.
Zresztą bardzo dziwne bo masz konto od 3 tygodni i już wszystkie materiały na sadolu widziałeś?
No ale "nie żeby coś":
Także tego.
No i chuj, że trzy tygodnie. Gdzie jest napisane, że wszystkie?? Przeglądam tą stronę już kilka lat. To, że konto założyłem niedawno to co z tego?? Widziałem te materiały i dlatego mój komentarz. "Ja widziałem tylko połowę" swojego mózgu rozumiem . Pozdro i przestań się przypierdalać za to, że mam konto krócej niż Ty. Miłej niedzieli
No i chuj, że trzy tygodnie. Gdzie jest napisane, że wszystkie?? Przeglądam tą stronę już kilka lat. To, że konto założyłem niedawno to co z tego?? Widziałem te materiały i dlatego mój komentarz. "Ja widziałem tylko połowę" swojego mózgu rozumiem . Pozdro i przestań się przypierdalać za to, że mam konto krócej niż Ty. Miłej niedzieli
No nie ma krzyksa więc do kogoś trzeba się przypierdolić
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów