📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Jebane powtórki. Tak jakby nie można było sobie samemu przewinąć -_-
Bo ktoś wie kurwa lepiej od ciebie co ty powinieneś i co chcesz zobaczyć...
Głupiec twierdzi, że wie już wszystko. Mądry uważa, że zawsze jest coś jeszcze do nauczenia się.
Bo ktoś wie kurwa lepiej od ciebie co ty powinieneś i co chcesz zobaczyć...
Widze ze nie tylko mnie wkurwiają te cholerne powtórki, chujowy pomysł na przedłużenie filmiku. Ale piwko i tak poleciało.
piwa nie będzie z dwóch powodów:
1. nic nowego w filmiku nie ma - same starocie...
2. powtórki...
to tyle.
1. nic nowego w filmiku nie ma - same starocie...
2. powtórki...
to tyle.
Rok 2013 a my ciągle oglądamy filmy nagrane kapciem
Tak mnie wkurwiają te sloł mołszyn z kamer, które nagrywają 10 klatek na sekundę, że nie macie pojęcia... Fajne, ale fakt... wszystko już widziałem
Prosiła bym bardzo o tytuł piosenki jesli ktos kojarzy kto to spiewa PLIISSSSSSSSS
Decode - Me, you and pain
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów