Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie żebym się przypierdalał ale większość to Freeride, slope i dirt.
A Freeride, dh to się zalicza do kurwa czego?
A Freeride, dh to się zalicza do kurwa czego?
Do, kurwa, FR, DH, 4X itd. Zaliczenie tych dziedzin dla pedałów do jazdy MTB to jak porównanie paralotni do F-22 Raptor...
Filmik sam w sobie zacny. Sport to juz wgl. cudo : )
Do, kurwa, FR, DH, 4X itd. Zaliczenie tych dziedzin dla pedałów do jazdy MTB to jak porównanie paralotni do F-22 Raptor...
Owszem zalicza się do MTB, czyli kolarstwa górskiego pajacu. Poczytaj trochę a później się mądruj na forum.
P.S. Zapewniam Cię, że DH wcale takie łatwe nie jest, no ale przecież uprawiałeś każdą z dyscyplin i możesz teraz określać czy dla pedałów czy kurwa dla ciężarnych.
Owszem zalicza się do MTB, czyli kolarstwa górskiego pajacu. Poczytaj trochę a później się mądruj na forum.
Poczytałem, sam uprawiam ten sport i jest tak jak mówię - DH czy FR to są osobne dziedziny. Z kolarstwem górskim mają tylko tyle wspólnego, że CZĘSTO uprawia je się w górach. W takim razie jak zawody DH odbywają się w mieście(a jakbyś, kurwa, miał życie poza internetem to byś wiedział, że takie zawody też są np. w Rio De Janeiro) to to już kolarstwo szosowe ?
P.S. Zapewniam Cię, że DH wcale takie łatwe nie jest, no ale przecież uprawiałeś każdą z dyscyplin i możesz teraz określać czy dla pedałów czy kurwa dla ciężarnych.
Tutaj nie chodzi o łatwiznę, a mentalność większości Downhillowców. Nigdzie nie napisałem, że DH jest łatwe
Poczytałem, sam uprawiam ten sport i jest tak jak mówię - DH czy FR to są osobne dziedziny. Z kolarstwem górskim mają tylko tyle wspólnego, że CZĘSTO uprawia je się w górach. W takim razie jak zawody DH odbywają się w mieście(a jakbyś, kurwa, miał życie poza internetem to byś wiedział, że takie zawody też są np. w Rio De Janeiro) to to już kolarstwo szosowe ?
Tutaj nie chodzi o łatwiznę, a mentalność większości Downhillowców. Nigdzie nie napisałem, że DH jest łatwe
Chyba słabo czytałeś, więc może dam Ci źródło abyś mógł się douczyć pl.wikipedia.org/wiki/Kolarstwo_górskie a co do zawodów rozgrywanych w mieście również nie masz racji, ponieważ takie zawody, które rozgrywane są w mieście na rowerach zjazdowych nazywają się Downstairs.
No i wyjaśnij mi dlaczetgo niby ludzie uprawiający DH czy FR mają mentalność pedałów bo nie mogę zrozumieć Twojego toku myślenia.
Chyba słabo czytałeś, więc może dam Ci źródło abyś mógł się douczyć pl.wikipedia.org/wiki/Kolarstwo_górskie a co do zawodów rozgrywanych w mieście również nie masz racji, ponieważ takie zawody, które rozgrywane są w mieście na rowerach zjazdowych nazywają się Downstairs.
Dzięki za źródło! Nic dziwnego, że pierdolisz głupoty skoro niepodważalnym źródłem wiedzy jest dla ciebie... wikipedia
Doucz się jeszcze z wikipedii czym jest downstairs, bo po raz kolejny pierdolnąłeś farmazonem. Pewnie też jeździsz na rowerku, który ci kupili rodzice i parę razy za mocno przypierdoliłeś o krawężnik ?
No i wyjaśnij mi dlaczetgo niby ludzie uprawiający DH czy FR mają mentalność pedałów bo nie mogę zrozumieć Twojego toku myślenia.
Poczytaj swoje posty to zrozumiesz o czym mowa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów