18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kompilacja rodzimych fail'i
Galian • 2012-08-23, 12:48
Polacy nie gęsi, swoje faile mają!
Część na pewno znacie, ale całość robi dobre wrażenie.

może ruskich jeszcze nie doganiamy, ale ułańska fantazja w narodzie siedzi
Zgłoś
MrBadyl92 2012-08-23, 14:18
gdzie ty to kurwa znalazles padaka straszna
Zgłoś
Galian 2012-08-23, 14:24 10
Tam gdzie wiekszość dziwacznych rzeczy, w czelusciach youtube'a. I mów co chcesz, ale fail'e okraszone soczystą "kurwa" są super
Zgłoś
gumol 2012-08-23, 14:52
Chyba przeglądałeś archiwalne zapisy internetu.

Ludzie! Wrzućcie na luz!
Zgłoś
AdmirałFloty 2012-08-23, 14:54
Część? Moja mama wchodzi na sadystyka raz na miesiąc i mowi ze te wszystkie filmiki zna.

JEBAĆ
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Zgłoś
kokos19 2012-08-23, 15:01 1
Ostatni filmik z Płockiego akademika jea!!
Zgłoś
sobanek 2012-08-23, 15:46
Cytat:

Część na pewno znacie

Nie część, tylko wszystkie....
Zgłoś
baleksus 2012-08-23, 15:59
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.

Opis: Mikołaj Rej, który jako pierwszy pisał wyłącznie w języku ojczystym, głosił powyższe słowa, dla podkreślenia konieczności zerwania z panującą nadal w okresie Renesansu modą pisania po łacinie. W cytacie tym wyraz „gęsi” bywa często fałszywie rozumiany jako rzeczownik oznaczający odnośny gatunek ptactwa domowego, przez co powstaje wrażenie, jakoby Rej twierdził, iż Polacy nie są gęśmi. Tymczasem jest to przymiotnik odnoszący się do rzeczownika „język”. Rej mówi, że Polacy mają swój język i w związku z tym nie muszą się posługiwać językiem „gęsim”, czyli łaciną, bo dźwięk tego języka kojarzył mu się właśnie z gęganiem."

Kurwa.
Zgłoś
robi860 2012-08-23, 16:39
Skok maluchem
Zgłoś
BociaNq 2012-08-23, 16:53
W 4:30 jaki tytul muzy?
Zgłoś
KapitanObwies 2012-08-23, 17:21 1
@up
Teriyaki Boyz-Tokyo drift, ale jakaś przeróbka, nie wiem, nie powiem panu dokładnie.
Zgłoś
Galian 2012-08-23, 17:34
@baleksus juz nie badz taki oswiecony, bylo na wp pare dni temu. napisalem tak bo mi pasowalo, co nie znaczy ze nie wiem o co chodzi
Zgłoś
łysa_pała 2012-08-23, 21:01
Jak gość w 4:01 się szczerze uśmiecha:)
Zgłoś
mtweeman 2012-08-23, 21:16
gość w 4:20 od razu +10 do respektu wśród kolegów ;D żaden to fail!
Zgłoś
Black_Garius 2012-08-23, 21:41
0:09 najlepsza akcja
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów