Video teoretycznie w HD720
Według tego co napisał autor, utwór zwie się: X-Ray Dog - The Fury (With Choir)
Rowy dla rowerzystów!!!
Swoją drogą te kurwy panoszą sę jeszcze bardziej niż motocykliści, a szczytem wszystkiego jest blokowanie dróg w każdym większym mieście pod hasłem Masy Kretynów czy jakoś tak.
Akcje z winy kierowców samochodów: 0:29, 2:25 ewentualnie bo nie jestem pewny czy u ruskich jest zakaz jazdy rowerem po chodniku czy nie więc powiedzmy ,że może tam tego nie być.
No i to tyle... Nie liczę tego gdzie kretyni przejeżdżają przez pasy rowerem bo to te jest łamanie przez niego przepisów (bo jak wiemy rower przeprowadza się na pasach a nie wolno nim przejeżdżać - i to nawet przepisy regulują a powód dla którego tego nie wolno robić widać na filmiku).
Czekam na spiny od panów używających gejów.... sorka... pedałów do poruszania się po drodze.
Czekam też na spiny frajerów na motocyklach i lamusów z samochodów oraz kartoflaków chodzących na piechotę i buraki jeżdżące publicznymi środkami transportu, jak również kajakarzy, narciarzy, pływaków, wodników, swinki morskie, krowy, świnie, kangury, puszkę fanty, kilo kartofli, boczek, grześki w czekoladzie, batona mars, sos w puszce. Nie wiem kogo jeszcze pocisnąć to powiem tylko ,że jebać straż pożarną i pogotowie energetyczne na 107% bo tylko bók mosze nas sondzidź.
Zaczynajcie spiny.