📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
mistrzowsko sie to oglada, ale jako fanatyk takich roznosci, wiekszosc widzialem ;v
~motopizdeczka z miasta złotego pociągu
0:18 co to za kokainowa nuta ?
Za takie coś, osoba odpowiedzialna za wrzucanie na główną, powinna ponosić konsekwencje. Jak dla mnie humor 3/10, wiek 17 lat max.
Be6he6mo6th napisał/a:
Za takie coś, osoba odpowiedzialna za wrzucanie na główną, powinna ponosić konsekwencje. Jak dla mnie humor 3/10, wiek 17 lat max.
e tam pierdolisz...
Całkiem spoko, przyjemnie się ogląda.
Te komplikacje to se w dupę wsadźcie... wystarczy już że cały jutub tym zawalony, to jeszcze na sadictica wrzucajo... Ani to śmieszne, a tymbardziej nie sadystyczne.
Dzieci w podstawówce to gówno na potęgę oglądają a ci którzy to reuploadują zbijają kokosy w zamian za nic...
Dzieci w podstawówce to gówno na potęgę oglądają a ci którzy to reuploadują zbijają kokosy w zamian za nic...
mrNobody2k17 napisał/a:
Te komplikacje to se w dupę wsadźcie... wystarczy już że cały jutub tym zawalony, to jeszcze na sadictica wrzucajo... Ani to śmieszne, a tymbardziej nie sadystyczne.
"Komplikacje" to Twoja matka miała przy Twoim porodzie chyba.. a co do reszty się zgadzam
link do yt ?
@up
www.youtube.com
www.youtube.com
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów