📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
1:55 ABS zadziałał
3:45 lekko go musnął i spierdolił, piękne
"Bądź ostrożny i dokładny podczas jazdy..." Nie będziesz mi kurwa rozkazywał!
"Bądź dokładny podczas jazdy" - no tak, dokładnie
Kurwa, dzięki Stary
Doceniam Twoją troskliwość. Dawno się tak nie wzruszyłem
Leci piwko
Bądź ostrożny i dokładny podczas jazdy..."
Kurwa, dzięki Stary
Doceniam Twoją troskliwość. Dawno się tak nie wzruszyłem
Leci piwko
Dobrze, że kierowca z ostatniego filmiku pomagał wypchnąć ręką samochód, bo chłopaki bez niego nie daliby rady
JA bym napisał "Bądź ostrożny i bądź ostrożny za innych" bo co z tego jak Ty jesteś po 7 kursach bezpiecznej jazdy, jak jakiś ciul będzie ogarniał tylko to co się dzieje z przodu samochodu i to też nie zawsze
Zajebi...cie dobrze, że niektórzy będąc świadomi posiadania videorejestratora się zatrzymują, potem nie trzeba się kłócić z durniami z policji.
Nie oglądam tych "kompilacji",bo mnie wkurwia, jak widzę, ze co 10 świadek wypadku zatrzymuje się i idzie pomóc. Jakim to trzeba być chujem, żeby zostawić kogoś bez pomocy (tym bardziej, że na kamerze nagrał się dowód w sprawie wypadku)!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów