📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ostatnie... pizda w bmce, pod koszula z lancuchem na szyi. Kurwa wielki pan swiata a jak przychodzi co do czego to najwieksza pizda w powiecie...
zapomniałeś czegoś:
"Bądź ostrożny i dokładny podczas jazdy..."
"Bądź ostrożny i dokładny podczas jazdy..."
masz na myśli tą z 0:40? Pięknie się pomarszczyła.
masz na myśli tą z 0:40? Pięknie się pomarszczyła.
akcja z 5:30 tak widzę każdego właściciela BMW kozak a jak co do czego to spierdala gdzie popadnie
Oglądając te kompilacje zastanawiam się, jakim ja kurwa cudem jeszcze się nie rozjebałem na drodze...
Liczyłem, że w kompilacji będzie Łada, pojawiły się aż 3. Mogę umrzeć szczęśliwy
Po Rosji najbezpieczniej poruszać się X-Wingiem.
Statystycznie najmniej wypadków z ich udziałem.
Statystycznie najmniej wypadków z ich udziałem.
2:03 Tede?
Nie, nie słucham takiej muzyki.
Nie, nie słucham takiej muzyki.
Najlepsze jest to że jeśli ktoś spowodował sytuację której się nie spodziewasz i np wjebiesz się w gościa który przed sekundą jechał 60 a teraz v=0 to dostaniesz mandat bo nie zachowałeś kurwa szczególnej ostrożności (np akcja 3:40, kierowca z kamerką też będzie winny). Raz babka zjeżdżając z autostrady wcisnęła hamulec w glebę bo myślała że to sprzęgło (autko w automacie) i koleś w nią wjechał, pizda nie dość że nie dostała mandatu to jeszcze gość winny i musi robić auto za swoją kasę. Jebane prawo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów