📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie jest kompilacja wypadków, dość ciekawie zmontowanych. To są fragmenty reklam społecznych...
Powinni puszczać te reklamy zamiast WSZYSTKICH innych w tej gównianej telewizji. Druga scena mnie lekko zwaliła z nóg.
te filmy robią większe wrażenie jak jest oryginalny podkład muzyczny i nie są sklejone do kupy.
Mnie ciekawi jaki pojeb to wymysla Ile razy widzieliscie wypadek jak z ta para przy plotku?? xD Ta dziewczyna musiala by wtedy z 5 godzin patrzec na trupa swojego chlopaka xD To jest bania Ci goscie sa pojebani.
mathias.... takie rzeczy sie zdarzaja... wiem z autopsji wiec ryj dzieciaku i do ksiazek
Filmik, który rusza i daje do myślenia... coraz mniej już takich.
Piwo.
Piwo.
ta reklama z duchami 03:00 mnie rozdupcyla
pamietam bloga z spotami spolecznymi nt wypadkow drogowych
daje wino jak przypomnisz bo to chyba stamtad
pamietam bloga z spotami spolecznymi nt wypadkow drogowych
daje wino jak przypomnisz bo to chyba stamtad
wszystko ok, ale po co ta chu.owa muzyka w tle za miast oryginalnego dźwięku?
kur*a płakać się chce ( ) , muzyka film daje do myślenia, moim zdaniem to powinni puszczać chwilę przed odbiorem prawa jazdy przez młodego człowieka.
Przypomina mi się film z wczoraj jak koleś BMW 330d zapierdala jak głupi. Jeżeli by miał wypadek na pewno nie zginął by tylko on ale także inni niewinni ludzie. Film poruszający i piwo za wstawkę.
to sa fragmenty kampani spolecznych w Wielkiej Brytanii i nie tylko.. zgadzam sie , ze kazdy filmik z osobna (kto widzial, ten wie) daje duzo do myslenia i pozostaje w pamieci na dlugo. Moze czas, zeby u nas pojawialy sie takie przestrogi, a nie jakies zalosne 2 kreski zblizajace sie do przejazdu kolejowego - wielka mi kampania naszego kraju.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów