Taka przestroga na początek sezonu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tyle w temacie.
Ps. i tak nie dotrzecie do większości kierowców którzy zrobią wam psikusa tylko po to aby mieć problemy i stracić zniżki
Ponad połowa tych wypadków jest z winy debili na motocyklach. Nie wiem po co to pierdolenie o patrzeniu w lusterka. Na 2 kołach trzeba mieć mózg i tyle.
kurwa, wrzuciłeś filmik opatrzony tekstami żeby to uważać na motocyklistów bo można ich zabić, a w połowie sytuacji z tej kompilacji (ale mi się zrymowało) motocykliści czy skuterzyści sami są sobie winni bo albo to oni wymusili, wyprzedzali jak pojebani albo zapierdalali jak pojebani.
Zaraz się zacznie kłótnia sadystycznych znawców i starych drajwerów.
Obrońcy motorów z sadistica, bronią dwóch kółek bo ich kumpel z klatki obok ma skutera i czasem se podjadą do żabki po czipsy i colę.
Obrońcy samochodów z sadistica, bronią "fur" bo właśnie chodzą na kurs prawka i kilka godzin mają już przejechane. Poza tym tata im się dał karnąć Czinkolem, aby się nauczyli biegów, na parkingu "Oszona" w nocy.
Obrońcy motorów z sadistica, bronią dwóch kółek bo ich kumpel z klatki obok ma skutera i czasem se podjadą do żabki po czipsy i colę.
Obrońcy samochodów z sadistica, bronią "fur" bo właśnie chodzą na kurs prawka i kilka godzin mają już przejechane. Poza tym tata im się dał karnąć Czinkolem, aby się nauczyli biegów, na parkingu "Oszona" w nocy.
Widziałem będąc dzieckiem taką akcję jak jechało dwóch motocyklistów w pizdę szybko, wyprzedzili auto którym my jechaliśmy i rura bo droga pusta. 200 metrów dalej patrzymy a tu taki obrazek: motocyklista nr 1 leży z wylanym mózgiem na asfalcie kask pękł, motocyklista nr 2 klęczy obok i płacze, kierowca astry dzwoni po pomoc mając w swoim aucie rozjebaną szybę, trochę maskę a motor martwego pana 50 metrów dalej na łące.
Myślę że wina leży po obu stronach, ostatnio usłyszałem że na motorze albo się miało wypadek albo się bedzie miało większy czy mniejszy. I pewnie to racja że ludzie nie patrzą w lusterka, zresztą nie trzeba jeździć motorem żeby się o tym przekonać. Ale kierowcy jednośladów... tak z ręką na sercu ile to razy zapierdala się ponad 100 po mieście. Dlatego oprócz "patrz w lusterka" powinni dodawać "patrz na licznik"
@up albo tacy, którrzy swoje wyjeździli i wiedzą jak jeżdżą jedni i drudzy.
sytuacja z dziś. jechałem rano do pracy. ograniczenie do 50, miejsce, w którym suszą praktycznie codziennie więc jakaś cipa przede mną musiała oczywiście zwolnić do 30, zbieram się do wyprzedzania, a że na lewym już mnie kilku wyprzedzało, to patrzyłem uważnie w lusterko żeby się wbić. w obu lusterkach pusto, wbijam kierunek , chcę zmienić pas i nagle, chuj wie skąd śmignał koło mnie koleś na moto. i jak słyszę 'patrz w lusterka, sprawdzaj 2 razy' to mnie chuj jasny strzela. można patrzeć i 20 razy ale jak ktoś na 50 zapierdala tak, że wyprzedzając mnie jest tylko 'ziummm' to nie ma chuja, żebym zobaczył go w lusterku, tym bardziej jeśli nie jedzie lewym tylko prawym w martwym polu i nagle wypada zza mnie.
sytuacja z dziś. jechałem rano do pracy. ograniczenie do 50, miejsce, w którym suszą praktycznie codziennie więc jakaś cipa przede mną musiała oczywiście zwolnić do 30, zbieram się do wyprzedzania, a że na lewym już mnie kilku wyprzedzało, to patrzyłem uważnie w lusterko żeby się wbić. w obu lusterkach pusto, wbijam kierunek , chcę zmienić pas i nagle, chuj wie skąd śmignał koło mnie koleś na moto. i jak słyszę 'patrz w lusterka, sprawdzaj 2 razy' to mnie chuj jasny strzela. można patrzeć i 20 razy ale jak ktoś na 50 zapierdala tak, że wyprzedzając mnie jest tylko 'ziummm' to nie ma chuja, żebym zobaczył go w lusterku, tym bardziej jeśli nie jedzie lewym tylko prawym w martwym polu i nagle wypada zza mnie.
jak pajac zapierdala w mieście na motorze >100, to i tak nie ma szans, żeby go zauważyć poza tym to strasznie wkurwiające - i nie mowa o odczuciu kierowców - każdego człowieka wkurwiają głośne motory, oprócz ich posiadaczy. Więc niech giną śmiecie ^^
00:52 patrzcie dwa razy przejezdzajac na zielonym
wyprzedzają skręcających w lewo z lewej strony. pchają się przed jadących na wprost skręcając w lewo. Jezuuuu.
mnie osobiście hasło: Patrz w lusterka motocykle są wszędzie - wkurwia niesamowicie. Po chuj mam się w lusterka patrzeć. Jest w ruchu tak samo jak ja. Jak kurwa skręcam w lewo to ma mnie chuj z prawej minąć. Jak skręcam w prawo to ma mnie chuj z lewej objechać i chuj śmierdzący mnie to interesuje czy go kurwa widzę w lusterku czy kurwa nie. A jak mu się chujowi spieszy to sam sobie kurwa winien, cwel jebany.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów