📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Najgorszy był ten ostatni kierowca, jechał tak nieostrożnie ze uderzył w niewinnego przechodnia i to kilka razy , jak mozna tak nieodpowiedzialnie jezdzić ja sie pytam
OldMann napisał/a:
Najgorszy był ten ostatni kierowca, jechał tak nieostrożnie ze uderzył w niewinnego przechodnia i to kilka razy , jak mozna tak nieodpowiedzialnie jezdzić ja sie pytam
Dokładnie. Zamiast raz skutecznie jebnąć, to jeździ godzinę i ślad węglowy nabija
Chiński system ubezpieczeń społecznych musi być wspaniały, skoro prowokuje akcje jak ta ostatnia.
Ten ostatni to u siebie ma ksywkę Renta
Nie mógł.
Widocznie nie miał kamerki, by moc bezkarnie rozjechać bandytę.
cos musi byc z ubezpieczeniami/odszkodowaniami u nich jesli tak kombinuja ryzykujac kalectwo , bo jak wielokrotnie widzielismy, jak ktos chce sie zabic to wie co wybrac, tiry, pociagi , wysokie pietra,
Panie Xiu, na pana miejsce mam już 10 innych Chińczyków
"Nie znają pojęcia, bezpieczeństwa drogowego"
Liczba mieszkańców tego kraju, zwalnia ze znania jakichkolwiek zasad bezpieczeństwa.
Liczba mieszkańców tego kraju, zwalnia ze znania jakichkolwiek zasad bezpieczeństwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów