Złamania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Już dawno się tak nie uśmiałem ale podziw dla nich, zwłaszcza z teko typka w 0;13 który nie wiem czy się chwali czy żali
@animalus Chłop się poryczał jak ostatnia ciota. Za bekę z niego piwo.
Mało mleka, słabe kości
Ja miałem podobnie ręke wygiętą jak banan wyglądała ale kurwa tak nie sapałem jak niektórzy z filmu. W zasadzie bólu nie czułem przez jakieś pierwsze 2 godziny!
Jak ja lubie jak bachory sobie cos robia
kurde, mogę patrzeć na wszystko, flaki, stolce, cyganie, żydzi, ale jak widzę złamanie to kurwa oczy mi się same zamykają :<
Jak mi ujebało kiedyś palec to nawet nie wiedziałem, że mam ujebany Bolało dopiero jak ze szpitala wróciłem, to samo jak miałem pękniętą kość palca stopy to po paru godzinach bolała. Wiadomo to nie to samo co złamanie z przemieszczeniem czy innymi chujami, ale maja to wpisane w ryzyko zawodowe to powinni to brać pod uwagę.
Co się dziwić? rączki jak smukłe jak papieros i do tego pajacują po murkach
jebać was!!!!! 5 dni temu zacząłem intensywnie jeździć na desce, zakochalem się w tym. i co? nie wejde już na to gowno.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów