Kompilacja zwycięstw. Jest parę faili
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
3:56 - sądząc po pomarańczowym kolorze ubrań murzynów są to chyba świeżo upieczeni uciekinierzy z więzienia
Myślałem, że ten arab pod koniec filmiku się wysadzi, a tu takie rozczarowanie
"Kompilacja zwycięstw. Jest parę faili"
6:05 - takie banalne, a tak śmieszne
Czeczeńczyk napisał/a:
"Kompilacja zwycięstw. Jest parę faili"
WhyMe? napisał/a:
Gdzie te zwycięstwa?
Dla czego zawsze znajdzie się jakiś pizduś, któremu coś nie będzie pasowało. ostatnio wrzuciłem kompilacje winów i faili, był jeden fail na 10 minut materiału i tez sie znalazła kurwa co jej coś niepasowało w opisie filmu. Ludzie cisniecie innym od gimbazy a sami się zachowujecie na ich poziomie. Napisałbym "fail/win compilation" i jakiś chujek standardowo pojechałby, że to polski serwis i żebym pisał po polsku a nie po angielsku. Nie lepiej byłoby zamknąć mordę i cieszyć się materiałem?
No, dopierdalają się jak alfons do dziwek.
kurwa na koncu kozojebski flashmob... zjebana masa ta koncowka, ale zeby nie bylo ze autor to chuj to piwo leci
Przedział wiekowy tych filmików, od początku istnienia internetu do 2012.
3:11 poda ktos tytuł piosenki ?;>
iLoveSixtyNine napisał/a:
3:11 poda ktos tytuł piosenki ?;>
Eduard Khil - Trololo (Doctor Werewolf remix)
Frozen2 napisał/a:
Potrzebuje nazwe kawalka ktory leci w 7:00
2pac-Tupac All Eyez On Me
Proszę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów