18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
TT4 2016-05-17, 22:35 25
ja pierdole ale jatka!
Zgłoś
szefooo 2016-05-17, 22:41 9
Nie mogę dojść do siebie po tym co tu zobaczyłem. Koleś powinieneś z adminem konsultować czy możesz coś takiego wrzucać bo jeszcze ktoś na zawał pierdolnie. Jeszcze tylko kadr z tęczą i było by po mnie.
Zgłoś
eunstachy 2016-05-17, 22:45 5
szefooo napisał/a:

Nie mogę dojść do siebie po tym co tu zobaczyłem. Koleś powinieneś z adminem konsultować czy możesz coś takiego wrzucać bo jeszcze ktoś na zawał pierdolnie. Jeszcze tylko kadr z tęczą i było by po mnie.

bezapelacyjne na harda z tym!
Zgłoś
siwens84 2016-05-17, 22:45 30
DEBILU podwójna ciągła jest nie tylko dla samochodów.
Wyprzedzanie na moście .
Kodeks drogowy obowiązuje nie tylko PUSZKI.

A później płacz i "pacz w lusterka" !!!

Chuj w dupę takim frajerom jak ten kierowca motocykiela.
oby miał kobrę za teściową
Zgłoś
somet 2016-05-17, 22:56 93
Normalny człowiek jak jedzie samochodem, rowerem, motocyklem to ustąpi, przepuści. Jaką kurwą trzeba być żeby utrudniać życie innym i tak postępować, bo to nie są odosobnione przypadki.

siwens84 napisał/a:

DEBILU podwójna ciągła jest nie tylko dla samochodów.
Wyprzedzanie na moście .
Kodeks drogowy obowiązuje nie tylko PUSZKI.

A później płacz i "pacz w lusterka" !!!

Chuj w dupę takim frajerom jak ten kierowca motocykiela.
oby miał kobrę za teściową
Obrazek

Sam jesteś frajer z małym fiutem, gdyby te kurwy jechały zgodnie z przepisami (ruch prawostronny), to motocyklista nie musiałby przekraczać ciągłej. Po za tym baranie odróżnij wyprzedzanie od omijania.
Zgłoś
nynek345 2016-05-17, 23:03 19
"ten tak jedzie środkiem" - no racja, przecież mógł popierdalać chodnikiem z tymi kilkunastoma tonami
Zgłoś
DustandBlood 2016-05-18, 0:02 3
Powiedzcie mi, w jakim celu niektórzy kierowcy włączają lewy kierunkowskaz jak wjeżdżają na rondo?
Zgłoś
Kamil3l 2016-05-18, 0:12 15
@somet

Jesteś debil czy jak. Omijać to możesz obiekty stojące (znaczy, takie które się nie poruszają).
To było wyprzedzanie na podwójnej ciągłej. Fakt że gość żadnego zagrożenia nie stwarzał i ja osobiście na pewno bym mu drogi nie zajechał.

"Przepisy mówią jasno, kiedy nie wolno wyprzedzać pojazdów silnikowych:

• przy dojeżdżaniu do wierzchołka wzniesienia,
• na zakręcie oznaczonym znakami ostrzegawczymi,
• na skrzyżowaniu, z wyjątkiem skrzyżowania o ruchu okrężnym lub takim, na którym ruch jest kierowany (np. z sygnalizacją świetlną).

To jednak nie wszystko. Żadnych pojazdów (w tym np. rowerów) nie wolno wyprzedzać:

• w miejscach, gdzie zakazują tego znaki drogowe,
• na przejściach dla pieszych i bezpośrednio przed nimi, z wyjątkiem takich, na których ruch jest kierowany,
• na przejazdach dla rowerzystów i bezpośrednio przed nimi,
• na przejazdach tramwajowych z wyjątkiem przejazdów o ruchu kierowanym,
• na przejazdach kolejowych.

Trzeba też pamiętać, że wyprzedzanie jest zabronione, gdy na drodze jest namalowana linia ciągła."

Se poczytaj więcej. Nie zaszkodzi Ci.
Zgłoś
Dorik 2016-05-18, 0:42 20
Kamil3l napisał/a:

@somet

Jesteś debil czy jak. Omijać to możesz obiekty stojące (znaczy, takie które się nie poruszają).
To było wyprzedzanie na podwójnej ciągłej. Fakt że gość żadnego zagrożenia nie stwarzał i ja osobiście na pewno bym mu drogi nie zajechał.

"Przepisy mówią jasno, kiedy nie wolno wyprzedzać pojazdów silnikowych:

• przy dojeżdżaniu do wierzchołka wzniesienia,
• na zakręcie oznaczonym znakami ostrzegawczymi,
• na skrzyżowaniu, z wyjątkiem skrzyżowania o ruchu okrężnym lub takim, na którym ruch jest kierowany (np. z sygnalizacją świetlną).

To jednak nie wszystko. Żadnych pojazdów (w tym np. rowerów) nie wolno wyprzedzać:

• w miejscach, gdzie zakazują tego znaki drogowe,
• na przejściach dla pieszych i bezpośrednio przed nimi, z wyjątkiem takich, na których ruch jest kierowany,
• na przejazdach dla rowerzystów i bezpośrednio przed nimi,
• na przejazdach tramwajowych z wyjątkiem przejazdów o ruchu kierowanym,
• na przejazdach kolejowych.

Trzeba też pamiętać, że wyprzedzanie jest zabronione, gdy na drodze jest namalowana linia ciągła."

Se poczytaj więcej. Nie zaszkodzi Ci.

albo jesteś kurwa ślepy albo kutasem po czole dostałeś. Oni ewidentnie stoją na początku filmu, a potem się przemieszczają 10km/h do ronda. Ta pizda powinna mieć pobite lusterka za takie zajeżdżanie bo żal mu dupe ściska, a nic nie jedzie z przeciwnej strony... Chcesz być chamem na drodze to będziesz jak cham traktowany.
Zgłoś
S................n 2016-05-18, 1:03 26
Puenta jest taka, że mógł mu ustąpić , ale nie musiał, po chuj w gównie rzeźbić jak patyk za krótki. Też jeździłem motocyklem, ale byłem solidarny i chuj jak stoimy, to stoimy wszyscy, nie pchałem się między autami aby nie potrzebnie nie prowokować kierowców, nie wiem skąd ta pojebana moda w ogóle się wzięła, na wpychanie garba między auta. Spróbuj wyprzedzić motocykl z odległością mniejszą niż 0,5m to zobaczysz jak będzie szczekał i wyzywał od idiotow, ale jemu wolno tak? Taki chuj!
Zgłoś
Recydywista 2016-05-18, 2:09 2
jak sie kurwa nie zna przepisow ruchu drogowego to sie nawet na rower nie wsiada co dopiero na jakis pojazd z napedem silnikowym. Pizde co pierdoli o kompleksie nizszosci wykurwic w dupsko baseballem
Zgłoś
K................l 2016-05-18, 4:10 6
typowe zachowanie dla naszych rodaków, ja nie mogę? to i Ty nie będziesz...
Zgłoś
premos13 2016-05-18, 4:27 7
somet napisał/a:

gdyby te kurwy jechały zgodnie z przepisami (ruch prawostronny), to motocyklista nie musiałby przekraczać ciągłej.

to niech motocyklista też trzyma się prawej strony a nie po lewej cały czas się ich widuje. Myślą, że im się NALEŻY wolna przestrzeń z lewej pacany
Zgłoś
kokos_123 2016-05-18, 4:38 4
flaki spływały po jezdni

premos13 napisał/a:

to niech motocyklista też trzyma się prawej strony a nie po lewej cały czas się ich widuje. Myślą, że im się NALEŻY wolna przestrzeń z lewej pacany

To stój w korku jeszcze za motocyklami, jak ci mało stania.

Motocykliści mogą wyprzedzać tylko z lewej, a i ciekawostka, mogą również wyprzedzać przy podwójnej ciągłej, jeśli nie przekroczą pasa rozdzielającego jezdnię ( tzn oba pojazdy będą na jednym pasie )
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem