Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie mogę dojść do siebie po tym co tu zobaczyłem. Koleś powinieneś z adminem konsultować czy możesz coś takiego wrzucać bo jeszcze ktoś na zawał pierdolnie. Jeszcze tylko kadr z tęczą i było by po mnie.
bezapelacyjne na harda z tym!
Wyprzedzanie na moście .
Kodeks drogowy obowiązuje nie tylko PUSZKI.
A później płacz i "pacz w lusterka" !!!
Chuj w dupę takim frajerom jak ten kierowca motocykiela.
oby miał kobrę za teściową
DEBILU podwójna ciągła jest nie tylko dla samochodów.
Wyprzedzanie na moście .
Kodeks drogowy obowiązuje nie tylko PUSZKI.
A później płacz i "pacz w lusterka" !!!
Chuj w dupę takim frajerom jak ten kierowca motocykiela.
oby miał kobrę za teściową
Obrazek
Sam jesteś frajer z małym fiutem, gdyby te kurwy jechały zgodnie z przepisami (ruch prawostronny), to motocyklista nie musiałby przekraczać ciągłej. Po za tym baranie odróżnij wyprzedzanie od omijania.
Jesteś debil czy jak. Omijać to możesz obiekty stojące (znaczy, takie które się nie poruszają).
To było wyprzedzanie na podwójnej ciągłej. Fakt że gość żadnego zagrożenia nie stwarzał i ja osobiście na pewno bym mu drogi nie zajechał.
"Przepisy mówią jasno, kiedy nie wolno wyprzedzać pojazdów silnikowych:
• przy dojeżdżaniu do wierzchołka wzniesienia,
• na zakręcie oznaczonym znakami ostrzegawczymi,
• na skrzyżowaniu, z wyjątkiem skrzyżowania o ruchu okrężnym lub takim, na którym ruch jest kierowany (np. z sygnalizacją świetlną).
To jednak nie wszystko. Żadnych pojazdów (w tym np. rowerów) nie wolno wyprzedzać:
• w miejscach, gdzie zakazują tego znaki drogowe,
• na przejściach dla pieszych i bezpośrednio przed nimi, z wyjątkiem takich, na których ruch jest kierowany,
• na przejazdach dla rowerzystów i bezpośrednio przed nimi,
• na przejazdach tramwajowych z wyjątkiem przejazdów o ruchu kierowanym,
• na przejazdach kolejowych.
Trzeba też pamiętać, że wyprzedzanie jest zabronione, gdy na drodze jest namalowana linia ciągła."
Se poczytaj więcej. Nie zaszkodzi Ci.
@somet
Jesteś debil czy jak. Omijać to możesz obiekty stojące (znaczy, takie które się nie poruszają).
To było wyprzedzanie na podwójnej ciągłej. Fakt że gość żadnego zagrożenia nie stwarzał i ja osobiście na pewno bym mu drogi nie zajechał.
"Przepisy mówią jasno, kiedy nie wolno wyprzedzać pojazdów silnikowych:
• przy dojeżdżaniu do wierzchołka wzniesienia,
• na zakręcie oznaczonym znakami ostrzegawczymi,
• na skrzyżowaniu, z wyjątkiem skrzyżowania o ruchu okrężnym lub takim, na którym ruch jest kierowany (np. z sygnalizacją świetlną).
To jednak nie wszystko. Żadnych pojazdów (w tym np. rowerów) nie wolno wyprzedzać:
• w miejscach, gdzie zakazują tego znaki drogowe,
• na przejściach dla pieszych i bezpośrednio przed nimi, z wyjątkiem takich, na których ruch jest kierowany,
• na przejazdach dla rowerzystów i bezpośrednio przed nimi,
• na przejazdach tramwajowych z wyjątkiem przejazdów o ruchu kierowanym,
• na przejazdach kolejowych.
Trzeba też pamiętać, że wyprzedzanie jest zabronione, gdy na drodze jest namalowana linia ciągła."
Se poczytaj więcej. Nie zaszkodzi Ci.
albo jesteś kurwa ślepy albo kutasem po czole dostałeś. Oni ewidentnie stoją na początku filmu, a potem się przemieszczają 10km/h do ronda. Ta pizda powinna mieć pobite lusterka za takie zajeżdżanie bo żal mu dupe ściska, a nic nie jedzie z przeciwnej strony... Chcesz być chamem na drodze to będziesz jak cham traktowany.
gdyby te kurwy jechały zgodnie z przepisami (ruch prawostronny), to motocyklista nie musiałby przekraczać ciągłej.
to niech motocyklista też trzyma się prawej strony a nie po lewej cały czas się ich widuje. Myślą, że im się NALEŻY wolna przestrzeń z lewej pacany
to niech motocyklista też trzyma się prawej strony a nie po lewej cały czas się ich widuje. Myślą, że im się NALEŻY wolna przestrzeń z lewej pacany
To stój w korku jeszcze za motocyklami, jak ci mało stania.
Motocykliści mogą wyprzedzać tylko z lewej, a i ciekawostka, mogą również wyprzedzać przy podwójnej ciągłej, jeśli nie przekroczą pasa rozdzielającego jezdnię ( tzn oba pojazdy będą na jednym pasie )
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów