Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
utrzymywanie dystansu pozwalającego na wyjamowanie w sytuacji awaryjnej jest dla p🤬dów, lepiej zabić sobie dwie osoby i ciężko ranić trzy.
Nissan Tsuru.rar
podpis użytkownika
Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.
Sadolowy instruktaż by nie pchać się między kolosy w kleszcze.
Zawsze unikam takich sytuacji, jak wyprzedzam to albo sznurek na raz albo ładuje się pomiędzy gdy wiem, że będę tylko chwilę dosłownie, ocena sytuacji, szybki manewr i na razie.
Zawsze unikam takich sytuacji, jak wyprzedzam to albo sznurek na raz albo ładuje się pomiędzy gdy wiem, że będę tylko chwilę dosłownie, ocena sytuacji, szybki manewr i na razie.
Format rar. widzę jest coraz powszechniejszy na drogach no i wiadomo później na tym portalu
Kolczasty c🤬j w dupę wszystkim kierownikom ciężarówek, którzy na drodze szybkiego ruchu jeżdżą mniej niż 100m za innym pojazdem. J🤬 mandatami i niech płaczą (problem jest taki, że mimo istniejących przepisów nie mamy narzędzi do pomiaru - tutaj c🤬j w dupę ustawodawcą). To samo osobówki. Na A2 między Łodzią a Warszawą kultura jazdy jest poniżej jakichkolwiek standardów - albo jedziesz 80km/h na prawym pasie i nie wbijesz się na lewy, bo pedały zostawiają 20m między sobą, albo wbijasz się na lewy i musisz jechać znowu te 80, bo jakiś kretyn w TIR musi być o 0,1km/h szybszy od innego. Tam dobudowa trzeciego pasa w każdym kierunku nic nie da, 80% kierowców nie powinno wyjeżdżać dalej niż na drogę gruntową.
Nawet nie próbował skręcać. Mógłby chociaż spróbować skosić barierkę z lewej.
PabloSkills napisał/a:
jak wyprzedzam to albo sznurek na raz
To będziesz miał na dupie poganiacza, a za chwilę test hamulców, bo kogoś w dupę ciśnie.
Quassar napisał/a:
klasycznie... hamulce zostały na bazie.
w tych ciężarówkach nadal stosują hamulce bębnowe

pol obrotu kierownica w prawo zeby jechac prosto podczas hamowania.... widac ciezarowka zadbana...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie