📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jak widać innym także brakuje słów, aby to skomentować
Sztum,i wszystko jasne...
[_][___)--------[H]--------(___][_]
lepszych marketingowcow mamy na wsiach niz te paly z dyplomami do podtarcia dupy
GSZ to nie rejestracje, to stan umysłu. Wsiadając do samochodu z takimi rejestracjami z automatu traci się wszelkie pojęcie o jeździe.
szybciej sprzeda niż niejeden z normalnym ogłoszeniem i lepszym autem
Teraz jestem dumny z posiadania Ściery!
Jak zajechałem raz pod remizę, to kurwy majtki przez głowę ściągały, a reszta tak za klamki szarpała, że jedną mam od tej pory urwaną :/
Nie wspomnę o reszcie dziewczyn, które dusiły się w drzwiach, bo wszystkie chciały się przejechać tą furą
Ahhh, to życie w przepychu i luksusie...
Piękne samochody i szybkie kobiety...
No ale kto bogatemu zabroni?
Jak zajechałem raz pod remizę, to kurwy majtki przez głowę ściągały, a reszta tak za klamki szarpała, że jedną mam od tej pory urwaną :/
Nie wspomnę o reszcie dziewczyn, które dusiły się w drzwiach, bo wszystkie chciały się przejechać tą furą
Ahhh, to życie w przepychu i luksusie...
Piękne samochody i szybkie kobiety...
No ale kto bogatemu zabroni?
Jak Sierry (Cosworth) przeżywały swoje świetne lata to większość użytkowników sadistic.pl było jeszcze głęboko w jajcach swoich tatusiów. Teraz już takich samochodów nie robią.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów