Komunikat o ustawie antyklapsowej uchwalonej przez Rząd Ludowy, która pozwoli odbierać dzieci rodzicom-kaczystom (wystarczy tylko, że udowodni się klapsa) oraz o nowym wspaniałym pomyśle Partii, popartym gorąco przez Marszałka Komorowskiego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tak mi się skojarzyło z Rok 1984 Orwela
Permanetna inwigilacja...
Cytat:
Na aparat państwowy Oceanii, w której rozgrywa się akcja powieści, składają się cztery ministerstwa:
Ministerstwo Pokoju, zajmujące się w rzeczywistości ciągłymi działaniami wojennymi
Ministerstwo Prawdy, którego celem jest propaganda i nieustanne fałszowanie wszelkich informacji
Ministerstwo Miłości, odpowiedzialne za inwigilację oraz egzekucje
Ministerstwo Obfitości, zajmujące się produkcją i gospodarką, a także – poprzez głodowe racje żywnościowe – utrzymywanie obywateli w poczuciu ciągłego niedostatku spowodowanego działaniami wojennymi.
1:28 hasło PO?
ówczesny monitoring
mnie się podobała nowomowa i słowo "ewaporacja" - często go używam gdy mi zniają skarpetki
Podoba mi się chyba z tego względu, że sam głosuję na kaczyńskiego:P
teraz z niecierpliwością czekamy na posta Echolena.
Podoba mi się chyba z tego względu, że sam głosuję na kaczyńskiego:P
DwaiD napisał/a:
Mów za siebie, wiele osób zapewne tego nie chce.
a to nie czyta Cejrowski? tylko prosze mnie tu nie nazywać cpt. Obvious
w Rosji można dostać wpierdol za nic. W Polsce za wszystko.
Mnie w ogóle zastanawia, jakim to ślepcem trzeba być, by zagłosować na komórczaka...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów