Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tiro pizdy jebane. Jeżdżą jak pojeby. Powinni Jebac prawka za wyprzedzanie i blokowanie pasa na autostradzie.
Ocho, już się zaczyna . Dobrze że akurat chipsy sobie kupiłem, to poczytam komentarze, jacy to wszyscy kierowcy ciężarówek są straszni
To, co odpierdolił ten koleś
No to teraz będziecie mieć używanie.........
wydarzenia.interia.pl/kraj/news-niebezpieczne-wyprzedzanie-tir-jechal-...
'Została ukarana mandatem'
W takich sytuacjach obok mandatu powinien być dożywotni zakaz prowadzenia jakichkolwiek pojazdów.
Taka kara byłaby przestrogą dla innych głąbów, a tak to zapłaci mandat i kiedyś pewnie powtórzy manewr.
Jestem kierowcą ciężarówki, popularnego TIRA, czyli ciągnika siodłowego. To, co odpierdolił ten koleś to aż się w głowie nie mieści, a żeżuncjometr wyjebało mi poza skalę. Ja na drodze jednojezdniowej także wyprzedzam, ale: rowerzystów, skutery, ciągniki rolnicze i inne wolnobieżne pojazdy. Jak jedzie przede mną ciężarówka albo osobówka i się wlecze, nie wyprzedzam aby właśnie nie prowokować takiej sytuacji.
To pizda jesteś nie szofer. Sam zapierdalam dużym i jak jest dobra widoczność, pusto z naprzeciwka i wiem, że zrobię ten manewr szybko i bezpiecznie to wyprzedzam a przez takich jak Ty Tworzą się sztucznie zatory, a idź Ty...
Zabrać prawko i spuścić wpierdol takiemu pojebowi to za mało.
i wyjebać kluczyki w las
Hah zajrzałem , już wiem o co chodzi
To pizda jesteś nie szofer. Sam zapierdalam dużym i jak jest dobra widoczność, pusto z naprzeciwka i wiem, że zrobię ten manewr szybko i bezpiecznie to wyprzedzam a przez takich jak Ty Tworzą się sztucznie zatory, a idź Ty...
Tylko ja nigdy nie jeżdżę kilkaset kilometrów landówkami, tylko zjeżdżam z autostrady i landówką dojeżdżam na rozładunek lub załadunek. Minuta albo dwie mnie nie zbawi
Jakaś celebrytka z YT?
Teraz na pewno.
Ogólnie to dużo kobiet jeździ na tirach i nie wszystkie są celebrytkami, choć znaczna część ma ku temu predyspozycje. Czasami się dziwię, że takie dorodne suki się marnują w tej robocie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów