📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Strugi napisał/a:
Jakiś zjeb musiał go postrzelić za młodu, kula przeszła na wylot i rozjebała przewód pokarmowy, innego wyjścia nie widzę. Dziwne tylko, że żyje
Mistrzem końskiej anatomii to ty raczej nie jesteś.
Że żaden z facetów sadola nie napisał: "ruchalbym"
psotna_cipka napisał/a:
Niestety jesteś pierwszy, oby ostatni
psotna_cipka napisał/a:
Pokaż cycki to może Ci napiszemy
To jest normalna zawieszka na konia. Jak już skończysz używać to go wieszasz na takim haku na ścianie lub pod sufitem za to.
Widziałam kiedys materiał o tym koniu w jednym progranie na discovery pt "policja dla zwierząt w houston". Zawsze leciało to jakoś po północy. Było tam mnóstwo zwierząt tak maltretowanych. A sam materiał był chyba z 2006. Kurwa to jest tragednia jak ludzie potrafią meczyc zwierzęta, to już ludzi mi mniej szkoda....
Takie ucha powinien mieć każdy pijak bo jak kumpla do domu holowalem to płynny taki że źle nieść a takie ucha to by robotę zrobiły nawet można jakiś kij przewlec i wygoda że hej
Payan napisał/a:
Krypto pedały odzywają się w komentarzach - standardowo, przy takich filmach. Zróbcie sobie grupowe walenie konia.
zważając na tematykę filmiku to nie fortunny dobór słów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów