📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
zeby tak kon nagle zaczal biec z ta reka w srodku...bylby material na harda
Lobo24 napisał/a:
Dygnął mi...
To pomyśl jak cudownie było by go dosiąść i złapać za tą dziurkę podczas jazdy... hmmmm..... hahaha
To chyba od bicia konia...
Krypto pedały odzywają się w komentarzach - standardowo, przy takich filmach. Zróbcie sobie grupowe walenie konia.
Payan napisał/a:
Krypto pedały odzywają się w komentarzach - standardowo, przy takich filmach. Zróbcie sobie grupowe walenie konia.
Kolega pyta gdzie i kiedy?
To jest uchwyt żeby go powiesić na ścianie, tak jak rower czy inny środek transportu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów