📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
za Rafała zawsze piwo
Koń z morałem. Tylko trzeba wiedzieć gdzie ucho przyłożyć.
Ale się narobili przy rysowaniu. 15 sekund hasania i tęczy, ze 30 zupełnie ciemno i 2 standardowe wstawki na początek i koniec odcinków ctrl+c, ctrl+v.
Cięcie etatów Git Produkcji jak w każdej innej firmie nie od dyrektorów a od małych żuczków(kreślarzy w tym przypadku) zaczynają?
Cięcie etatów Git Produkcji jak w każdej innej firmie nie od dyrektorów a od małych żuczków(kreślarzy w tym przypadku) zaczynają?
nie macie takie skojarzenia, że LGBT brzmi jak jakas choroba?
Mnie tak zastanawia...istnieje tendencja do zamykania gęby tzw. "katolom" i homofobom tym, że tęcza to symbol przymierza z Bogiem i ta rzeczona nie ma nic wspólnego z homoseksualistami. Dobrze, zatem czemu to właśnie homoseksualiści są najbardziej oburzeni spaleniem tej tęczy? Z tego co czytałam, sama autorka tego dzieła nie określiła jasno, co ma symbolizować.
@Els
Nie zniżaj się do poziomu lgbt i nie wdawaj w dyskusję nad znaczeniem tego symbolu. To tak jak udowadnianie, że czarna swastyka na białym polu na czerwonym tle to symbol szczęścia.
Ich wygrana nie będzie polegać na tym, że ludzie będą uważać tęczę za symbol jedności z bogiem tylko na DYSKUSJI. Niekończącej się, nic nie wnoszącej dyskusji która tylko zamęt w ludziach wprowadzi i zaniechają działania bo przecież DYSKUTUJEMY.
Nie zniżaj się do poziomu lgbt i nie wdawaj w dyskusję nad znaczeniem tego symbolu. To tak jak udowadnianie, że czarna swastyka na białym polu na czerwonym tle to symbol szczęścia.
Ich wygrana nie będzie polegać na tym, że ludzie będą uważać tęczę za symbol jedności z bogiem tylko na DYSKUSJI. Niekończącej się, nic nie wnoszącej dyskusji która tylko zamęt w ludziach wprowadzi i zaniechają działania bo przecież DYSKUTUJEMY.
Els napisał/a:
Mnie tak zastanawia...istnieje tendencja do zamykania gęby tzw. "katolom" i homofobom tym, że tęcza to symbol przymierza z Bogiem i ta rzeczona nie ma nic wspólnego z homoseksualistami. Dobrze, zatem czemu to właśnie homoseksualiści są najbardziej oburzeni spaleniem tej tęczy? Z tego co czytałam, sama autorka tego dzieła nie określiła jasno, co ma symbolizować.
Bardzo ładnie to ujęłaś !
Odwrócili kota ogonem że to nie ich symbol a tylko pedałki i pro-pedałki wylewają rzeki łez.
chciałbym zobaczyć odwołanie do tęczy w następnym south parku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów