Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
Nie wiedziałem, że lumpy i kloszardy mają swoje koncerty.
Na takim właśnie zrobili cię rodzice

S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
Nie wiedziałem, że lumpy i kloszardy mają swoje koncerty.
Bo pewnie jesteś taką ciotą że by Cię w pogo zadeptali, dlatego wolisz J Bibera i rozumie Twoje ukierunkowania muzyczne
pazuzu napisał/a:
Nie obrażaj lumpów i kloszardów; tamtego gamonia rodzice oddali do tego kna życia, ale takiego:

pazuzu napisał/a:
Wątpię. Moi rodzice nie byli brudasami. Nie każdy musi mieć historię poczęcia jak ty.
michu225 napisał/a:
Bo pewnie jesteś taką ciotą że by Cię w pogo zadeptali, dlatego wolisz J Bibera i rozumie Twoje ukierunkowania muzyczne
Z brudasami nie tańczę. Kto "rozumie"? Zdejmij gumiaki jak do mnie piszesz, bo ci siano wystaje.
Czekamy na Sylwestra i jak Zenek wyprowadza takiego ciosa Kurskiemu

"(...)K🤬y, c🤬le i menele
Punki, Skiny, sk🤬ysyny
Do wyboru i koloru
Wybrać możesz w polskim gnoju (...)
THE BILL - POP-KULTURA
Punki, Skiny, sk🤬ysyny
Do wyboru i koloru
Wybrać możesz w polskim gnoju (...)
THE BILL - POP-KULTURA
michu225 napisał/a:
Zostaw go on young igi slucha
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie