📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie wiedziałem, że lumpy i kloszardy mają swoje koncerty.
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
Na takim właśnie zrobili cię rodzice
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
Bo pewnie jesteś taką ciotą że by Cię w pogo zadeptali, dlatego wolisz J Bibera i rozumie Twoje ukierunkowania muzyczne
pazuzu napisał/a:
Na takim właśnie zrobili cię rodzice
Nie obrażaj lumpów i kloszardów; tamtego gamonia rodzice oddali do tego kna życia, ale takiego:
Wątpię. Moi rodzice nie byli brudasami. Nie każdy musi mieć historię poczęcia jak ty.
michu225 napisał/a:
Bo pewnie jesteś taką ciotą że by Cię w pogo zadeptali, dlatego wolisz J Bibera i rozumie Twoje ukierunkowania muzyczne
Z brudasami nie tańczę. Kto "rozumie"? Zdejmij gumiaki jak do mnie piszesz, bo ci siano wystaje.
Czekamy na Sylwestra i jak Zenek wyprowadza takiego ciosa Kurskiemu
"(...)Kurwy, cwele i menele
Punki, Skiny, skurwysyny
Do wyboru i koloru
Wybrać możesz w polskim gnoju (...)
THE BILL - POP-KULTURA
Punki, Skiny, skurwysyny
Do wyboru i koloru
Wybrać możesz w polskim gnoju (...)
THE BILL - POP-KULTURA
michu225 napisał/a:
Zostaw go on young igi slucha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów