Krótki wykład dotyczący spostrzegania ludzi wymieniajacych się swoimi spostrzeżeniami z Policją
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
sam się pewnie rozjebie za jakiś czas jak mu się do dupy dobiorą a teraz struga cwaniaczka i kozaka mama do tej pory myśli, że syn grzeczny, inteligentny, ciężko pracujący hehe. Przyjdzie co do czego to pierwszy wszystkich wyklepie
Patologia wymaga od patologii zasad i honoru... Nie widzi, że kretynem też był ten co im sprzedał towar... Ale walić to narkotyki bym zalegalizował by się powytruwali sami (opieka medyczna po narkotykach płatna) i eldorado
Za chuj i kurwa można go jebać.... Ale po części ma racje bo łby mówią jacy to nie są prawilne gity itp.... A jak idzie co do czego to się prują jak szmaty...a potem taki łeb chodzi i zaprzecza że to nie on się rozpierdolił itp i on jest prawilny ale nawet w mafii się rozpierdalają na siebie na wzajem tak więc tutaj nie ma jakiegoś szoku dla mnie.... Np. Taki nikoś z gdańska biegał na komende a jebany prawilny był i grypsował.....
Ten cep z tym zezem to na dziwkę by się nadawał, loda zrobi i auta popilnuje
Bieda umysłowa i patologia, to nie jest patriotyzm. Patriota nie zaśmieca języka jak ten wyżej, nie działa na szkodę ojczyzny i jej obywateli i pracuje dla jej rozwoju.
Ten egzemplarz to napchany sterydami kogucik, który doszedł do wniosku, że jako uczciwy do niczego w życiu nie dojdzie. Burak zwykły bez wykształcenia i rozumu, ale za to silny. Będą go wykorzystywać do mokrej roboty, a jak pójdzie siedzieć, to go oleją.
Ten egzemplarz to napchany sterydami kogucik, który doszedł do wniosku, że jako uczciwy do niczego w życiu nie dojdzie. Burak zwykły bez wykształcenia i rozumu, ale za to silny. Będą go wykorzystywać do mokrej roboty, a jak pójdzie siedzieć, to go oleją.
Patus i jego problemy z patologicznego świata. Nawet mi go nie żal. Do gazu.
Robertuss napisał/a:
Ja go kojarzę wykładał w Warszawie na uniwersytecie...
..płytki w toalecie
To raczej typ, który nie hańbił rąk pracą. Zapewne "szlachta nie pracuje" itp
Wole sprzedać na policji kogos kto mnie przesladuje, I niech zgnije w więzieniu, niz bić go I dac mu chodzic po wolnosci.
Koleś dobrze mówi! Jeśli jesteś za krótki, to się nie bawisz. Jeżeli nie potrafisz brać odpoweidzialności za swoje czyny i na psach przerzucaszz ją na kogoś innego, to nie jesteś mężczyzną i powinieneś być gnojony jak podczłowiek. Ale i tak pewnie wszyscy będą go hejtować za to, że ma szersze spojrzenie na pewne sprawy.
Przecież to zwykły patus on ma być mi wzorem?
Jebać patusów i wszelkiego rodzaju bandziorskie ścierwo, ale... chyba wszyscy przyznamy, że w warstwie aksjologicznej, ten chłop ma rację. Tu nie chodzi o same czyny bezprawne, ale o branie odpowiedzialności za własne czyny i eliminowanie dysonansu poznawczego.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Ty kurwa frajerze jebana parówo.Nie masz prawa nagrywać takich filmików bo sam się na Konysa,Mańka i Siwego rozjebałeś ty kurwo.JP 100% chuj kurwa.Kurwa Będziesz tarł dupą po podłodze na celi ze strachu
A tak na poważnie to się nawet uśmiałem
A tak na poważnie to się nawet uśmiałem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów