18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Hrabia Drapula 2019-12-07, 15:29 8

Zgłoś
Respektuj 2019-12-07, 15:34 11
sam się pewnie rozjebie za jakiś czas jak mu się do dupy dobiorą a teraz struga cwaniaczka i kozaka mama do tej pory myśli, że syn grzeczny, inteligentny, ciężko pracujący hehe. Przyjdzie co do czego to pierwszy wszystkich wyklepie
Zgłoś
Robertuss 2019-12-07, 15:34 1
Ja go kojarzę wykładał w Warszawie na uniwersytecie...

..płytki w toalecie
Zgłoś
ProVVe 2019-12-07, 15:49 2
Patologia wymaga od patologii zasad i honoru... Nie widzi, że kretynem też był ten co im sprzedał towar... Ale walić to narkotyki bym zalegalizował by się powytruwali sami (opieka medyczna po narkotykach płatna) i eldorado

Ola gringo
Zgłoś
silwerbalk 2019-12-07, 16:15
Za chuj i kurwa można go jebać.... Ale po części ma racje bo łby mówią jacy to nie są prawilne gity itp.... A jak idzie co do czego to się prują jak szmaty...a potem taki łeb chodzi i zaprzecza że to nie on się rozpierdolił itp i on jest prawilny ale nawet w mafii się rozpierdalają na siebie na wzajem tak więc tutaj nie ma jakiegoś szoku dla mnie.... Np. Taki nikoś z gdańska biegał na komende a jebany prawilny był i grypsował.....
Zgłoś
borys42 2019-12-07, 16:18 7
Ten cep z tym zezem to na dziwkę by się nadawał, loda zrobi i auta popilnuje
Zgłoś
mazga50 2019-12-07, 16:19 24
Bieda umysłowa i patologia, to nie jest patriotyzm. Patriota nie zaśmieca języka jak ten wyżej, nie działa na szkodę ojczyzny i jej obywateli i pracuje dla jej rozwoju.
Ten egzemplarz to napchany sterydami kogucik, który doszedł do wniosku, że jako uczciwy do niczego w życiu nie dojdzie. Burak zwykły bez wykształcenia i rozumu, ale za to silny. Będą go wykorzystywać do mokrej roboty, a jak pójdzie siedzieć, to go oleją.
Zgłoś
JedkerTC 2019-12-07, 16:37 7
Patus i jego problemy z patologicznego świata. Nawet mi go nie żal. Do gazu.
Zgłoś
T................y 2019-12-07, 17:00 6
Robertuss napisał/a:

Ja go kojarzę wykładał w Warszawie na uniwersytecie...
..płytki w toalecie

To raczej typ, który nie hańbił rąk pracą. Zapewne "szlachta nie pracuje" itp
Zgłoś
lafi81 2019-12-07, 17:20
Kurwa za mało kurwa,kurwa !!

ja pierdole
Zgłoś
ManiacGregor 2019-12-07, 17:32 1
Wole sprzedać na policji kogos kto mnie przesladuje, I niech zgnije w więzieniu, niz bić go I dac mu chodzic po wolnosci.

Oglądam sadola od lat I dopiero postanowiłem zalozyc konto. Żal.
Zgłoś
mrokussw 2019-12-07, 17:33 7
DzidaZawodnik napisał/a:

Koleś dobrze mówi! Jeśli jesteś za krótki, to się nie bawisz. Jeżeli nie potrafisz brać odpoweidzialności za swoje czyny i na psach przerzucaszz ją na kogoś innego, to nie jesteś mężczyzną i powinieneś być gnojony jak podczłowiek. Ale i tak pewnie wszyscy będą go hejtować za to, że ma szersze spojrzenie na pewne sprawy.

Przecież to zwykły patus on ma być mi wzorem?
Zgłoś
zeus6 2019-12-07, 17:41 3
Takie patusy jako pierwsze rozpruwają sie na psiarni.
Zgłoś
Ronoaro 2019-12-07, 17:42 1
Jebać patusów i wszelkiego rodzaju bandziorskie ścierwo, ale... chyba wszyscy przyznamy, że w warstwie aksjologicznej, ten chłop ma rację. Tu nie chodzi o same czyny bezprawne, ale o branie odpowiedzialności za własne czyny i eliminowanie dysonansu poznawczego.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
JebaćLudzi 2019-12-07, 17:46
Ty kurwa frajerze jebana parówo.Nie masz prawa nagrywać takich filmików bo sam się na Konysa,Mańka i Siwego rozjebałeś ty kurwo.JP 100% chuj kurwa.Kurwa Będziesz tarł dupą po podłodze na celi ze strachu

A tak na poważnie to się nawet uśmiałem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów