Krótki wykład dotyczący spostrzegania ludzi wymieniajacych się swoimi spostrzeżeniami z Policją
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
a dzisiaj juz ma filmik gdzie wrzeszczy ze leci na psy - zeby kogos zglosic. ot podwojne standardy
Chyba ma zjebaną zbieżność w oczach
-Ernest Hemingway
DMT napisał/a:
Specjalnie powstrzymałem się od komentarza, żeby zobaczyć, ile tu dziurawców i hipokrytów, uważających się nie za wiadomo kogo
mnie bardziej rozpierdala jak od razu napierdalają słabości tak jak tutaj, że ma zeza i od razu żarty ja pierdole jakie to jest żałosne typ nie widzi na to oko nie wiem czy ma sztyczne czy nie ale w jakimś filmiku mówił, że widzi tylko na jedno ale sadol to sadol każdy po takim poście czuje się lepszy zresztą jeden lepszy od drugiego prawdziwa armia idealnych ludzi bez wad.
I każdy wie, że Ci co tak piszą są bardziej zjebani no ale w sieci ich nie widać więc trzeba kozaczyć
HAL9000/2 napisał/a:
... w życiu bym nie wpadł na to by liczyć kurwy u patologi...
no kurwa zajebiste hobby to liczenie kurw!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów