18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
luxpiotr 2019-12-08, 0:07 2
On coś ma z głową. Takich trzeba wysyłać do psychiatryka zanim zacznie z siekierą latać po osiedlu.
Zgłoś
BaR.U.1988 2019-12-08, 2:08
Jebany ma takiego zeza, że jak płaczę to mu łzy lecą po plecach
Zgłoś
~DMT 2019-12-08, 3:04 1
Specjalnie powstrzymałem się od komentarza, żeby zobaczyć, ile tu dziurawców i hipokrytów, uważających się nie za wiadomo kogo....

Chcesz się bawić w gry dla dorosłych? Przyjmij na klatę konsekwencje, albo ktoś ci po tej klacie poskacze....

Q L I M A X
Zgłoś
jar3kming 2019-12-08, 3:27
o jaki 'street' mu chodzi...? ja nie ogarniam
Zgłoś
feniks_01 2019-12-08, 4:21
Kurwa... Jedno oko na Maroko, a drugie na Kaukaz.... Kurwa....
Zgłoś
Norus 2019-12-08, 8:14 1
Najbardziej mnie śmieszą właśnie takie osoby jak na filmie, niby takie prawilniaki i wgl a oczy szeroko żeby widzieć kogo podpierolić
Zgłoś
Attero132 2019-12-08, 13:31 2
Ale patola, ta wartość IQ zagina czasoprzestrzeń
Zgłoś
Destez 2019-12-08, 14:01 1
Wejdzie na youtuba i zgłaszajcie tą patole Może będzie filmik jak nas wyzywa bo jakiś konfident go złosił
Zgłoś
Partyzant12 2019-12-08, 16:42
Kurwa bo kurwa no kurwa tak kurwa jade kurwa pacze kurwa kurwa kurwa
Zgłoś
Huherko 2019-12-08, 18:47 1
Gościu jest zarąbisty - może czytać tekst z kartki i patrzeć prosto w kamerę w tym samym czasie ...
Zgłoś
krasnal_hałabała 2019-12-08, 20:02 1
idymy napisał/a:

Gość ma kanał na YT antykonfident i tam jest wszystko wyjaśnione. Co by nie mówić dysponuje niezłymi umiejętnościami sztuk walki wiec obstawiam, że każdego dętego cwaniaka co mu tutaj pojechali w kinach by poskadał jedna ręka i z noga założona za głową

Przeciw argumentowi, argument siły, typowe dla waszego gatunku.

~DMT napisał/a:

Specjalnie powstrzymałem się od komentarza, żeby zobaczyć, ile tu dziurawców i hipokrytów, uważających się nie za wiadomo kogo....
Chcesz się bawić w gry dla dorosłych? Przyjmij na klatę konsekwencje, albo ktoś ci po tej klacie poskacze....

Zgłoś
korinogaro 2019-12-08, 20:42
Generalnie zgadzam się z poglądem że osoba która kupuje substancje niedozwolone do własnego użytku a potem donosi na sprzedającego (zakładając że sprzedający nie zrobił kupującego w chuja) to jednak kurestwo.
Zgłoś
Miruvor 2019-12-08, 21:00
Ja bym mógł na niego patrzyć, gdyby mu oko nie spierdalało w prawo i patrzył prosto w obiektyw, co za łeb...
Zgłoś
LordVIP 2019-12-09, 3:15 1
Też bym go podjebał na psach, dla dobra ogółu. Im mniej patologii, tym bezpieczniej.
Zgłoś
DoubleBorger 2019-12-09, 8:03 1
Uu zapowietrzył się kolo. Skąd on te 30k subów wziął na youtube
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów