Krótki wykład dotyczący spostrzegania ludzi wymieniajacych się swoimi spostrzeżeniami z Policją
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
On coś ma z głową. Takich trzeba wysyłać do psychiatryka zanim zacznie z siekierą latać po osiedlu.
Jebany ma takiego zeza, że jak płaczę to mu łzy lecą po plecach
Specjalnie powstrzymałem się od komentarza, żeby zobaczyć, ile tu dziurawców i hipokrytów, uważających się nie za wiadomo kogo....
Chcesz się bawić w gry dla dorosłych? Przyjmij na klatę konsekwencje, albo ktoś ci po tej klacie poskacze....
Chcesz się bawić w gry dla dorosłych? Przyjmij na klatę konsekwencje, albo ktoś ci po tej klacie poskacze....
Kurwa bo kurwa no kurwa tak kurwa jade kurwa pacze kurwa kurwa kurwa
Gościu jest zarąbisty - może czytać tekst z kartki i patrzeć prosto w kamerę w tym samym czasie ...
idymy napisał/a:
Gość ma kanał na YT antykonfident i tam jest wszystko wyjaśnione. Co by nie mówić dysponuje niezłymi umiejętnościami sztuk walki wiec obstawiam, że każdego dętego cwaniaka co mu tutaj pojechali w kinach by poskadał jedna ręka i z noga założona za głową
Przeciw argumentowi, argument siły, typowe dla waszego gatunku.
~DMT napisał/a:
Specjalnie powstrzymałem się od komentarza, żeby zobaczyć, ile tu dziurawców i hipokrytów, uważających się nie za wiadomo kogo....
Generalnie zgadzam się z poglądem że osoba która kupuje substancje niedozwolone do własnego użytku a potem donosi na sprzedającego (zakładając że sprzedający nie zrobił kupującego w chuja) to jednak kurestwo.
Ja bym mógł na niego patrzyć, gdyby mu oko nie spierdalało w prawo i patrzył prosto w obiektyw, co za łeb...
Też bym go podjebał na psach, dla dobra ogółu. Im mniej patologii, tym bezpieczniej.
Uu zapowietrzył się kolo. Skąd on te 30k subów wziął na youtube
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów