Krótki wykład dotyczący spostrzegania ludzi wymieniajacych się swoimi spostrzeżeniami z Policją
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ja pierdolę. Policzyłem bo obstawiałem czy będzie 100x kurwa w 2:30 filmiku.
63 kurwy poleciały...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
63 kurwy poleciały...
o kurka ... w życiu bym nie wpadł na to by liczyć kurwy u patologi...
C0C0JUMBO napisał/a:
Ale o chuj tu chodzi? Co to za patologiczna przemowa?
Uważaj na słowa, jak się wypowiadasz o prawdziwym Polaku, kibolu, dumnym patriocie.
Kurwa czepianie się kurwa chłopaka kurwa jak kurwa to jest kurwa nie normalnie kurwa...
Velturałkę napisał/a:
63 k***y poleciały...
Wszyscy tak kurwa mówimy, tylko sobie kurwa z tego nie zdajemy kurwa sprawy, no może troszkę wyraźniej.
Koleś dobrze mówi! Jeśli jesteś za krótki, to się nie bawisz. Jeżeli nie potrafisz brać odpoweidzialności za swoje czyny i na psach przerzucaszz ją na kogoś innego, to nie jesteś mężczyzną i powinieneś być gnojony jak podczłowiek. Ale i tak pewnie wszyscy będą go hejtować za to, że ma szersze spojrzenie na pewne sprawy.
Ja bym się go kurwa zapytał, przez jakie U piszemy słowo kurwa. Otwarte, czy z kreską... kurwa.
adriano8908 napisał/a:
Kurwa czepianie się kurwa chłopaka kurwa jak kurwa to jest kurwa nie normalnie kurwa...
nienormalne kurwa
Ej, to się kameruje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów