Krótki wykład dotyczący spostrzegania ludzi wymieniajacych się swoimi spostrzeżeniami z Policją
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pierdolicie jak wejdziecie na jego kanał to wiedzieli byście, że typ zatrudnił fachowca który zjebał robotę i wyjebał go na kase Pan z filmiku do niego pojechał ten zaczął do niego strzelać z wiatrówki więc chyba przyznacie mi rację, że ziomek z filmiku ma prawo być wkurwiony...
Nie jest to typowy seba który pierdoli swoje żale do kamery tylko jest tu grubsza historia ale sadole muszą popierdolić swoje
Nie jest to typowy seba który pierdoli swoje żale do kamery tylko jest tu grubsza historia ale sadole muszą popierdolić swoje
DzidaZawodnik napisał/a:
Koleś dobrze mówi! Jeśli jesteś za krótki, to się nie bawisz. Jeżeli nie potrafisz brać odpoweidzialności za swoje czyny i na psach przerzucaszz ją na kogoś innego, to nie jesteś mężczyzną i powinieneś być gnojony jak podczłowiek. Ale i tak pewnie wszyscy będą go hejtować za to, że ma szersze spojrzenie na pewne sprawy.
Faktycznie gość ma zajebiscie szerokie spojrzenie i to na wszystkie sprawy.
Ale jak się do piwnicy kto wpierdoli i rower zajebie to pierwszy na psiarnie połaci
łzy to mu chyba po plecach ciekną
Nagrywam to video, moi mili, gdyż nienawidzę w Was hipokryzji, a macie jej tyle, że aż w oczy kłuje.
Tutaj normalnie się witamy i rozmawiamy, zapewniamy siebie wzajem o swojej absolutnej ufności, gdyż prowadzimy biznes.
Ja zarabiam.
Ty zarabiasz.
A konsekwencje każdy może ponieść swoje.
Więc czemu niczym Judasz z poezji ulicznych, polskich bardów 21 wieku, postępujesz mój utracony bracie!
Czemu?!
Nagrywam to video, moi mili, gdyż nienawidzę w Was hipokryzji, a macie jej tyle, że aż w oczy kłuje.
Tutaj normalnie się witamy i rozmawiamy, zapewniamy siebie wzajem o swojej absolutnej ufności, gdyż prowadzimy biznes.
Ja zarabiam.
Ty zarabiasz.
A konsekwencje każdy może ponieść swoje.
Więc czemu niczym Judasz z poezji ulicznych, polskich bardów 21 wieku, postępujesz mój utracony bracie!
Czemu?!
DzidaZawodnik napisał/a:
Koleś dobrze mówi! Jeśli jesteś za krótki, to się nie bawisz. Jeżeli nie potrafisz brać odpoweidzialności za swoje czyny i na psach przerzucaszz ją na kogoś innego, to nie jesteś mężczyzną i powinieneś być gnojony jak podczłowiek. Ale i tak pewnie wszyscy będą go hejtować za to, że ma szersze spojrzenie na pewne sprawy.
Wstawaj, zesrałeś się!
DzidaZawodnik napisał/a:
Ale i tak pewnie wszyscy będą go hejtować za to, że ma szersze spojrzenie na pewne sprawy.
Szersze spojrzenie
67 kurw to daje jedną kurwę na niespełna 2.5sec filmu. Dobry wynik kurwa!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów