Jemu stary do wanny chyba wchodził
p🤬licie jak wejdziecie na jego kanał to wiedzieli byście, że typ zatrudnił fachowca który zj🤬 robotę i wyj🤬 go na kase Pan z filmiku do niego pojechał ten zaczął do niego strzelać z wiatrówki więc chyba przyznacie mi rację, że ziomek z filmiku ma prawo być wk🤬iony...
Nie jest to typowy seba który p🤬li swoje żale do kamery tylko jest tu grubsza historia ale sadole muszą pop🤬lić swoje
DzidaZawodnik napisał/a:
Koleś dobrze mówi! Jeśli jesteś za krótki, to się nie bawisz. Jeżeli nie potrafisz brać odpoweidzialności za swoje czyny i na psach przerzucaszz ją na kogoś innego, to nie jesteś mężczyzną i powinieneś być gnojony jak podczłowiek. Ale i tak pewnie wszyscy będą go hejtować za to, że ma szersze spojrzenie na pewne sprawy.
Faktycznie gość ma zajebiscie szerokie spojrzenie i to na wszystkie sprawy.
Ale jak się do piwnicy kto wp🤬li i rower zajebie to pierwszy na psiarnie połaci
łzy to mu chyba po plecach ciekną
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadola
k🤬a , k🤬a k🤬a , k🤬a k🤬a K🤬A
A co on się tak rozgląda?
,, KU*WA " : D i wszystko jasne !
kolega trochę się zdenerwował dlatego przedstawiam transkrypcję.
Nagrywam to video, moi mili, gdyż nienawidzę w Was hipokryzji, a macie jej tyle, że aż w oczy kłuje.
Tutaj normalnie się witamy i rozmawiamy, zapewniamy siebie wzajem o swojej absolutnej ufności, gdyż prowadzimy biznes.
Ja zarabiam.
Ty zarabiasz.
A konsekwencje każdy może ponieść swoje.
Więc czemu niczym Judasz z poezji ulicznych, polskich bardów 21 wieku, postępujesz mój utracony bracie!
Czemu?!
67 k🤬 to daje jedną k🤬ę na niespełna 2.5sec filmu. Dobry wynik k🤬a!