Nie jest to typowy seba który pierdoli swoje żale do kamery tylko jest tu grubsza historia ale sadole muszą popierdolić swoje
Koleś dobrze mówi! Jeśli jesteś za krótki, to się nie bawisz. Jeżeli nie potrafisz brać odpoweidzialności za swoje czyny i na psach przerzucaszz ją na kogoś innego, to nie jesteś mężczyzną i powinieneś być gnojony jak podczłowiek. Ale i tak pewnie wszyscy będą go hejtować za to, że ma szersze spojrzenie na pewne sprawy.
Faktycznie gość ma zajebiscie szerokie spojrzenie i to na wszystkie sprawy.
Ty zarabiasz.
A konsekwencje każdy może ponieść swoje.
Więc czemu niczym Judasz z poezji ulicznych, polskich bardów 21 wieku, postępujesz mój utracony bracie!
Czemu?!
i tak mnie jebie twoje zdanieKoleś dobrze mówi! Jeśli jesteś za krótki, to się nie bawisz. Jeżeli nie potrafisz brać odpoweidzialności za swoje czyny i na psach przerzucaszz ją na kogoś innego, to nie jesteś mężczyzną i powinieneś być gnojony jak podczłowiek. Ale i tak pewnie wszyscy będą go hejtować za to, że ma szersze spojrzenie na pewne sprawy.
Wstawaj, zesrałeś się!
Ale i tak pewnie wszyscy będą go hejtować za to, że ma szersze spojrzenie na pewne sprawy.
Szersze spojrzenie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów