18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Sawix 2019-12-07, 19:37 3
Jemu stary do wanny chyba wchodził
Zgłoś
Nellum 2019-12-07, 19:54
pierdolicie jak wejdziecie na jego kanał to wiedzieli byście, że typ zatrudnił fachowca który zjebał robotę i wyjebał go na kase Pan z filmiku do niego pojechał ten zaczął do niego strzelać z wiatrówki więc chyba przyznacie mi rację, że ziomek z filmiku ma prawo być wkurwiony...

Nie jest to typowy seba który pierdoli swoje żale do kamery tylko jest tu grubsza historia ale sadole muszą popierdolić swoje
Zgłoś
mag44 2019-12-07, 20:32 1
DzidaZawodnik napisał/a:

Koleś dobrze mówi! Jeśli jesteś za krótki, to się nie bawisz. Jeżeli nie potrafisz brać odpoweidzialności za swoje czyny i na psach przerzucaszz ją na kogoś innego, to nie jesteś mężczyzną i powinieneś być gnojony jak podczłowiek. Ale i tak pewnie wszyscy będą go hejtować za to, że ma szersze spojrzenie na pewne sprawy.

Faktycznie gość ma zajebiscie szerokie spojrzenie i to na wszystkie sprawy.
Zgłoś
kazioo14 2019-12-07, 20:47
Ale jak się do piwnicy kto wpierdoli i rower zajebie to pierwszy na psiarnie połaci
Zgłoś
niemamskarpet. 2019-12-07, 21:07
łzy to mu chyba po plecach ciekną

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
PanAndrzej666 2019-12-07, 21:18
kurwa , kurwa kurwa , kurwa kurwa KURWA
Zgłoś
xmen 2019-12-07, 22:01
A co on się tak rozgląda?
Zgłoś
tolkja 2019-12-07, 22:09
,, KU*WA " : D i wszystko jasne !
Zgłoś
adsgdsg 2019-12-07, 22:21 2
spejson vlog

aaa
Zgłoś
raistpol 2019-12-07, 22:56 3
kolega trochę się zdenerwował dlatego przedstawiam transkrypcję.

Nagrywam to video, moi mili, gdyż nienawidzę w Was hipokryzji, a macie jej tyle, że aż w oczy kłuje.
Tutaj normalnie się witamy i rozmawiamy, zapewniamy siebie wzajem o swojej absolutnej ufności, gdyż prowadzimy biznes.
Ja zarabiam.
Ty zarabiasz.
A konsekwencje każdy może ponieść swoje.
Więc czemu niczym Judasz z poezji ulicznych, polskich bardów 21 wieku, postępujesz mój utracony bracie!
Czemu?!

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
PiGi 2019-12-07, 23:17
co ja patrze !
Zgłoś
cocolaj2 2019-12-07, 23:25 2
DzidaZawodnik napisał/a:

Koleś dobrze mówi! Jeśli jesteś za krótki, to się nie bawisz. Jeżeli nie potrafisz brać odpoweidzialności za swoje czyny i na psach przerzucaszz ją na kogoś innego, to nie jesteś mężczyzną i powinieneś być gnojony jak podczłowiek. Ale i tak pewnie wszyscy będą go hejtować za to, że ma szersze spojrzenie na pewne sprawy.

Wstawaj, zesrałeś się!
Zgłoś
PiGi 2019-12-07, 23:25
Zgłoś
k................4 2019-12-07, 23:28
DzidaZawodnik napisał/a:

Ale i tak pewnie wszyscy będą go hejtować za to, że ma szersze spojrzenie na pewne sprawy.

Szersze spojrzenie
Zgłoś
xxxkamil91xxx 2019-12-07, 23:46 1
67 kurw to daje jedną kurwę na niespełna 2.5sec filmu. Dobry wynik kurwa!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów