Kominiarka świadczy o tym, że nie chce ujawniać twarzy bo dobrze wie, że wolność słowa i poglądów jest tylko fikcją.
Wypowiada się elokwentnie o przeczytanej książce. Co byś chciał? Żeby każdy, tak jak Ty czytał "Dzieła Wybrane" Michnika?
O chuj Ci chodzi?
Kominiarka świadczy o tym, że nie chce ujawniać twarzy bo dobrze wie, że wolność słowa i poglądów jest tylko fikcją.
Wypowiada się elokwentnie o przeczytanej książce. Co byś chciał? Żeby każdy, tak jak Ty czytał "Dzieła Wybrane" Michnika?
Ty tak na serio czy jaja sobie robisz?
Podkładu nie słyszysz?
Ty idź byś trollem gdzie indziej.
- Zagraj ze mną w szachy?- Przecież nie umiem!
- To proste: lejesz i pijesz!
Pamiętam jak ten paradokument leciał w TV i wszyscy się jarali, mniej więcej tak jak, niektóre starsze osoby jarają się "Trudnymi Sprawami", "Szkołą", czy "Dlaczego Ja?", a cała ta seria(?)to było tak samo wiarygodne gówno jak artykuły od wybiórczej.
No nie wiem czy było aż tak niewiarygodne. Kiedyś u mnie pod blokiem to kręcili, bo kobieta z klatki obok skoczyła z balkonu razem z dzieckiem. Ich ciała raczej nie wyglądały na podstawione (tak, widziałem zanim jeszcze karetka przyjechała)
O chuj Ci chodzi?
Lol jak można nie znac takiego klasyka? Na samym sadolu kilka razy było
Po ostatnich zmianach PiSu, to prawda.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów