📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
koledzy wjebali go na minę...
zaraz chyba widziałem to pare stron wczesniej tylko z jakims wyjebanym opisem ktorego nikt nie przeczyta
Sory, ale co to za sadyzm? ze gosc siedzi bez spodni? ja tez siedze bez spodni przed sadolem
zwłaszcza na hardzie
zwłaszcza na hardzie
i będzie mógł podziękować kolegom za ten świetny filmik, który udostępnili w necie
A za co niby? ze bez spodni jest? wiele bylo sytuacji gdy reporterzy nie mieli elnego ubrania, znowu nie przesadzaj, co najwyzej moga sie posmiac, ale na ekranie widac bylo ubranego, a on sam w sumie mowil od rzeczy, wiec nie kozacz bo racji nie masz. Przypomnij sobie rozbierajace sie pogodynki.
A za co niby? ze bez spodni jest? wiele bylo sytuacji gdy reporterzy nie mieli elnego ubrania, znowu nie przesadzaj, co najwyzej moga sie posmiac, ale na ekranie widac bylo ubranego, a on sam w sumie mowil od rzeczy, wiec nie kozacz bo racji nie masz. Przypomnij sobie rozbierajace sie pogodynki.
baranie oglądaj ze zrozumieniem... koleś mówi że mieszka w stanach od dwóch lat a tak na prawdę siedzi u siebie w domu i robi z nas idiotów ale jak widać niektórzy są już takimi idiotami że nawet tego nie potrafią zrozumieć...
bo mysla ze facetow to obchodzi
baranie oglądaj ze zrozumieniem... koleś mówi że mieszka w stanach od dwóch lat a tak na prawdę siedzi u siebie w domu i robi z nas idiotów ale jak widać niektórzy są już takimi idiotami że nawet tego nie potrafią zrozumieć...
i będzie mógł podziękować kolegom za ten świetny filmik, który udostępnili w necie
Ehh, gdzie się takie tłoki rodzą, on tam nie pracuje, nie pracował, ani raczej pracować nie będzie. Zgłosił się do TVN-u, jako osoba, która chce skomentować wybory, za miejsce zamieszkania podał New Jersey, a oni to łyknęli jak 12 latka wyciąg z fiuta.
Jeśli tego nie rozumiesz to
szpinak666 napisał/a:
@up
No jesteś
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów