Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ok miałem nie mówić... Ale nikomu nie mówcie - SkoPio leje ojca bo mówi wźsiąsć zamiast wziąć.
wziąść a nie wźsiąść aleś się popisał
Srogi wpierdol... Źródło podaje, że stary wyzionął ducha 2 miechy po pobiciu...
W sumie nie dziwię się młodemu... Narobić bachorów, to każdy chuj potrafi, ale zapewnić każdemu godną przyszłość i dach nad głową już mało kto chętny...
Typowe prawackie myślenie. Prawak zarabia 3k miesięcznie, nic nie potrafi i wieku 25 lat myśli o mieszkaniu starych pod kielcami i polu uprawnym babci w okolicach wałbrzycha. Bo mencen powiedział… zapewnić godną przyszłość widzę że etap przygotowywania do życia zakończył się na nauce podcierania dupy.
Po przedsionku widać, że typowej hinduskiej biedy tam nie ma.
Zastanawia mnie jedno. Po co uchwyt na drzwiach nad klamką?
Przecież i tak trzeba nacisnąć klamkę aby je otworzyć i chyba łatwiej wtedy się pcha za klamkę niż łapie dodatkowy uchwyt. Przy zamykaniu też chyba łatwiej zrobić to klamką. Nie rozumiem tego rozwiązania indyjskiej technologii...
Bo klamka jest do naciskania a uchwyt do uchwycenia. Gdyby go nie było, nie uchwyciliby tego na kamerze.
Srogi wpierdol... Źródło podaje, że stary wyzionął ducha 2 miechy po pobiciu...
W sumie nie dziwię się młodemu... Narobić bachorów, to każdy chuj potrafi, ale zapewnić każdemu godną przyszłość i dach nad głową już mało kto chętny...
Moim zdaniem go to nie tłumaczy, sam miałem patologie w domu, ojca alkoholika, toksyczną matkę i jakoś nie napierdalam ich po twarzy w dorosłym życiu i to na śmierć. Zwykły agresywny patus i morderca on go nie uderzył raz, a zaczął napieprzać i nawet wrócił próbować dobić, jak ten już ledwo siedział. Na taki los zasługują tylko gwałciciele, pedofile i potwory, które się mocno znęcają nad rodziną. Tak naprawdę nie wiemy jaki ten ojciec był, bo nie ma żadnego info, ale jak żadną z tych opcji, to tego młodego nic nie tłumaczy.
Typowe prawackie myślenie. Prawak zarabia 3k miesięcznie, nic nie potrafi i wieku 25 lat myśli o mieszkaniu starych pod kielcami i polu uprawnym babci w okolicach wałbrzycha. Bo mencen powiedział… zapewnić godną przyszłość widzę że etap przygotowywania do życia zakończył się na nauce podcierania dupy.
heheh typowy pustelnik nie rób jebany jestes. Najlepiej głposujcie dalej za ekoterroryzmem, juz firmy sie zwijają, redukują etaty bo na zachodzie takie koszty sie porobiły za energie, podatki , plastiki, budynki ze wyprodukowanie byle czego to horrendalny koszt jest, mają konkurencje na tyle ze wschodu , ameryki itp że nikt nic z europy nie chce kupować a polska jest uzalezniona od zachodu i zwalniaja w mojej okolicy co zakład po -10-30 osob miesięcznie na jeden zakład. Idz po 800 plus smieciu, wyobraź sobie ze wpada nagle 1 mln dzieci z ukrainy x800 bo jest dla WSZYSTKICH!, jaki to koszt? skąd weźmie Polska? 1mln x 800= xDD hahahaa
wziąść a nie wźsiąść aleś się popisał
No to widzę że skumałeś po chuju fest... Ok moja wina, zbyt wysublimowany żart. Nie przejmuj się.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów