18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
PanFajek 2024-04-26, 19:06 31
Kłótnie w rodzinie się zdarzają. Najważniejsze, aby na łożu śmierci syn podał ojcu szklankę wody.
Zgłoś
nowynick 2024-04-26, 19:08 9
Stary podpisał umowę z funduszem hipotecznym
Zgłoś
Baronessa 2024-04-26, 19:22 29
Srogi wpierdol... Źródło podaje, że stary wyzionął ducha 2 miechy po pobiciu...

W sumie nie dziwię się młodemu... Narobić bachorów, to każdy chuj potrafi, ale zapewnić każdemu godną przyszłość i dach nad głową już mało kto chętny...
Zgłoś
Wojtek76 2024-04-26, 19:58 16
nie powiem, filmik dobry,
ale na miejscu jego starego to w spadku, tylko kozę powinien dostać
Zgłoś
PabloSkills 2024-04-26, 20:04 5
To za to, że kiedyś przychodził do jego pokoiku w nocy.
Zgłoś
mieszał 2024-04-26, 20:20 2
Ale stary ma łeb. Uchuchu.
Zgłoś
htr83 2024-04-26, 20:31 4
Z cyklu "nie wiem o co chodzi więc się wypowiem":
A moze tatuś (czy ktokolwiek to był) bez winy nie jest?
Zgłoś
sothis 2024-04-26, 21:32 3
htr83 napisał/a:

Z cyklu "nie wiem o co chodzi więc się wypowiem":
A moze tatuś (czy ktokolwiek to był) bez winy nie jest?

Co Ty, ojca czy matkę napierdala sie tak bez sensownego powodu. Pomiedzy jedzeniem tosta a siorbnięciem herbatki nagle nachodzi każdego normalnego faceta taka ochota jesli jest z normalnej rodziny. Nigdy tak nie miałeś?
Zgłoś
ryba26 2024-04-26, 21:35 2
Przeciez to idiota a starego szkoda to oczywiste zwyrole
Zgłoś
Strikeer 2024-04-26, 21:58 3
Baronessa napisał/a:

W sumie nie dziwię się młodemu... Narobić bachorów, to każdy chuj potrafi, ale zapewnić każdemu godną przyszłość i dach nad głową już mało kto chętny...

Wywnioskowałeś to po pobiciu, po wystroju, czy źródle? Ten bez "godnej przyszłości" jakoś tak całkiem dobrze ubrany jak na indyjskie standardy. Chata też niczego sobie ale chuj tam pałacu synalkowi nie zapewnił no to spoko pobicie śmiertelne uzasadnione.
Zgłoś
joti 2024-04-26, 22:53
Po przedsionku widać, że typowej hinduskiej biedy tam nie ma.
Zastanawia mnie jedno. Po co uchwyt na drzwiach nad klamką?
Przecież i tak trzeba nacisnąć klamkę aby je otworzyć i chyba łatwiej wtedy się pcha za klamkę niż łapie dodatkowy uchwyt. Przy zamykaniu też chyba łatwiej zrobić to klamką. Nie rozumiem tego rozwiązania indyjskiej technologii...
Zgłoś
Heliar 2024-04-26, 23:13 7
Baronessa napisał/a:

Skończy naukę i kop w pizdę, a temu się chata i kieszonkowe do emerytury marzy. Później rosną takie do niczego nie przydatne nieroby, dwie lewe do pracy, a roszczenia finansowe godne prezesa. Niech mi najpierw dzieciak pokaże, że jest coś wart, że potrafi ogarnąć własną przyszłość, wtedy pomogę własnymi rękami, albo dorzucę do kredytu, lub co tam potrzebuje, ale za samo roszczenie to tylko kop na dowodzenia
Zgłoś
alexlux 2024-04-26, 23:18
Już myślałem, że ten koleżka w piżamie, na końcu, w dupsko mu załaduje!
Zgłoś
NILE75 2024-04-26, 23:38 1
Wojtek76 napisał/a:

nie powiem, filmik dobry,
ale na miejscu jego starego to w spadku, tylko kozę powinien dostać

chyba kurwa z nosa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów