Moja babcia mówiła: "Dzieciaku, nie szukaj takiej co ma duży biust, tylko takiej co bierze z dupy do ust".kozacki ze wsi właśnie harde są , znałem kiedyś takiego wiejskiego knura, co jak łopatą przy maszynie machał to chłopaki nie mogli nadążyć bo napierdalał jakby koparko ładowarką ktoś sypał. Pewnego dnia jebnął w niego samochód jak po pijaku wracał drogą z buta, to samochód cały skasowany a jemu nic się nie stało, taki chłop był ale już nie żyje
Piekna historia. Co za strata. Panie,którego nie ma, świc nad jego dupą.
kozacki ze wsi właśnie harde są , znałem kiedyś takiego wiejskiego knura, co jak łopatą przy maszynie machał to chłopaki nie mogli nadążyć bo napierdalał jakby koparko ładowarką ktoś sypał. Pewnego dnia jebnął w niego samochód jak po pijaku wracał drogą z buta, to samochód cały skasowany a jemu nic się nie stało, taki chłop był ale już nie żyje
Co go zabiło?
Co go zabiło?
Choroby współistniejące, po tym jak pierdolnął go pociąg.
Wiem bo jechałem tym pociągiem.
Ja mam bardziej wypukłą klate. Żałosne....
Problem w tym, że w kręgu mojego zainteresowania nie ma twojej "wypukłej klaty", tylko dupsko i noga dziewczyny z filmu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów