📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Facet na raz potrafi robić jedną rzecz. I robi to dobrze. Baby jak widać, są wielozadaniowe, ale dobrze nie zrobią niczego.
Czy mi się wydaje... Że w momencie utraty panowania nad samochodem to dziewczę instynktownie łapie za rękę koleżanki, a nie za kierownicę?
To bardzo mądre jest.
To bardzo mądre jest.
spiewają " rzuć dupą w góre i w dół" więc za mądre to nie są.
EksporterZła napisał/a:
Czy mi się wydaje... Że w momencie utraty panowania nad samochodem to dziewczę instynktownie łapie za rękę koleżanki, a nie za kierownicę?
To bardzo mądre jest.
to jest jej siostra
EksporterZła napisał/a:
To bardzo mądre jest.
Dobrze widzisz, ale to są bliźniaczki. To miało być połączenie stykowe, bo dzielą jeden kurzy móżdżek na pół.
Teraz kręcą Tik Toki
Próbuje kręcić kierownicę jedną ręką.... Całkiem jak moja baba, mówi, że jej "wygodniej"
W momencie utraty panowania łapka zamiast na kiere to za łapkę drugiej lezbijki po czym próba opanowania kiery wykręconym nadgarskiem. Los był łaskawy, że nie pokarał ryjem rozjebanym o przednią szybę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów