Czarny Thor kończy z tym pajacowaniem... dla nielubiących Harlem srejków i Gangam Srajlu radze przeskoczyć do 1:15
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Niech będzie piwo ale tylko za 0:56 (akcja goscia w kasku)
Poziom gówna wzrósł niebotycznie.
Mam dosyć już tych harlem srarlem i gangnamsraj... ale za to piwo moge dac:P tzn. za akcje od 1:15.
piwa nie ma myślałem, że naprawde ktoś komuś przypierdoli..
Kurwa najpierw milion filmików z harlem shake, teraz milion filmików "wyśmiewających" harlem shake...
Temat: Żyd [ 2012-09-09, 17:22 ]
Twój stary też, ale czy to powód, żeby pisać o tym w miejscu na nazwę użytkownika?
co was tak kurwa dupa boli, ze ludzie się bawią? Sami w zyciu byscie nie wyszli na ulice i nie zrobili czegos takiego a hejty lecą jak jucha z cipki w trakcie okresu trędowatej...Ide na dwór.
Jeśli ktoś wpadnie na pomysł, żeby zorganizować takie gangbangi w waszym mieście, to dzwonimy najzwyczajniej w świecie na bagiety. Policja przyjeżdża i gimbusy sobie idą, bo na 100% te ich gayparty nie są organizowane legalnie.
SzokAT napisał/a:
Jeśli ktoś wpadnie na pomysł, żeby zorganizować takie gangbangi w waszym mieście, to dzwonimy najzwyczajniej w świecie na bagiety. Policja przyjeżdża i gimbusy sobie idą, bo na 100% te ich gayparty nie są organizowane legalnie.
Wątpię żeby zachowywanie się jak debil było karalne. Przypierdolić by się można jakby blokowali ruch, albo obnażali części intymne, a tak raczej nie będzie. Ale gimbusy pewnie i tak by się zesrały, tyle że potem problem za nieuzasadnione wezwanie psów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów