📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
no i kurwa to mnie zawsze rozpierdala.. dupczyć już nie potrafisz? zaniedbujesz żonę? sory, są w takim razie inni, lepsi, chętniejsi... pretensje wal do siebie samego miernoto.
@HAL9000/2 nie rozumiem takiego podejścia. Jeżeli laska nie chce być z gościem to powinna odejść, a nie żyje z jednym najczęściej za jego kasę a dupy daje innemu. Właśnie takie sytuacje są chujowe. Nie podoba mi się związek to go kończę i dopiero szukam kolejnego partnera. Kurewstwa nie można niczym tłumaczyć.
hipek8830 napisał/a:
@HAL9000/2 nie rozumiem takiego podejścia. Jeżeli laska nie chce być z gościem to powinna odejść, a nie żyje z jednym najczęściej za jego kasę a dupy daje innemu. Właśnie takie sytuacje są chujowe. Nie podoba mi się związek to go kończę i dopiero szukam kolejnego partnera. Kurewstwa nie można niczym tłumaczyć.
jak pukniesz jakaś laskę po za żoną bo tak wyszło i jest chęć na więcej to uważasz się za starego kurwiarza?
@HAL9000/2 zdrada w każdą stronę jest kurewstwem, nieważne czy ty zdradzasz czy ktoś ciebie.
No chyba go zdradziła z jakimś wieprzem, bo tylko on by pokrył taką świnie.
A czy masowanie stóp, i robienie fotek stóp żonatej kobiety to zdrada? On wie co robimy. To taka waluta nasza. JA jej pomagam, a ona czasem pozwoli. Wącham je itd. Nie nie wkładałem jej jezyka w cipe.
@up
jestes w mega friendzonie ....
jestes w mega friendzonie ....
Mnie zastanawia coś innego. Skąd takie patologie mają ajfony i espiątki? NIe lepiej przechlać?
Słowianin się nie jebie w tańcu! Najpierw uśpił kochasia, potem obrobił żonusię! I nawet się nie spocił!
Szkoda, że jej nie kopał po głowie. Ale kurwisko dostało wpierdol i zostało upokorzone, więc piwko musi być.
A mnie jak jakaś zdradzi to wyjebane, jak zatęskni to będzie nauczka w postaci braku kontaktu, jak nie za tęskni to po co się przejmować
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów