📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
tysonic napisał/a:
Haha ale się kurwa uśmiałem...wypierdalaj z tym antysemickim rasistowskim gównem zakompleksiony pacanie. A w czym Polak lepszy od Żyda z Izraela czy Negro z Afryki? Jeden chuj jak dla mnie tylko pytanie który ma większe kompleksy.
No i stało się, żydzi i sadola zinfiltrowali ;/
Tępy obrazek i tępe komentarze. Jak można się cieszyć z zabijania ludzi. Można być antysyjonistą. ale nie przeciw ludziom. Tępy wątkotwórca nie ma najwyraźniej pojęcia z czego się śmieje.
Takim "sadistikiem" pokazuje jaka jest mendą, a z drugiej strony to są duże statystyczne szanse, że w żyłach ma żydowską krew.
Takim "sadistikiem" pokazuje jaka jest mendą, a z drugiej strony to są duże statystyczne szanse, że w żyłach ma żydowską krew.
Poczytajcie trochę i się dowiecie, że obecni Palestyńczycy to "rodowici" Żydzi, którzy przeszli na Islam i nikt nigdy nie wypędził ich z ziemi świętej. Mordują ich syjoniści czyli przybrani Żydzi, dla których Talmud a nie Tora jest podstawą wiary. Poczytajcie o Chazarach, narodzie, który w przesłości przyjął religię Hebrajczyków i oni są w 90% dzisiejszymi Żydami. Dla "prawdziwych" Żydów istnienie państwa Izrael jest obrazą. Nie ma na świecie drugiej takiej zakłamanej nacji jak syjoniści.
tysonic, tobie to się mocno portale popierdoliły, na pewno nie chciałeś wejść na Samosię?
tysonic napisał/a:
poza tym płody mnie walą bo według nauki nie posiadają świadomości - wyborcza.pl/1,75476,8065662,W__Brytania__Ludzki_plod_nie_czuje_bolu_pr...
I już wiemy skąd nasz portalowy lewuch bierze informacje Pogratulować czytania "żetelnej" gazety. Zostaje nam żyć w "bulu" i "nadzieji" nad tobą
GIFTGASE. Niezły "podarunek".
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów