Tak masz sto procent racji... albo wzrok ci szwankuje od bicia konia i niezauważyłeś że autocipa zatrzymał się na (rosyjskiej) trasie szybkiego ruchu by w najlepsze skręcić sobie na ewidentnym zakazie.. Kierowca rozpędzonych 40ton mógł uciec na prawo i wjebać się w tył stojącej ciężarówki, uciec na lewo i mieć czołówkę z nadjeżdżającą ciężarówką. Lub jechać prosto w osobówkę. Ty co byś wybrał? Bo ja wjeżdżam w autocipę nawet gdyby tam cała rodzina siedziała.
Mam tylko nadzieję, że nie jeździsz jako kierowca zawodowy, bo psychicznie nadajesz się na terapię.
Tak masz sto procent racji... albo wzrok ci szwankuje od bicia konia i niezauważyłeś że autoc**a zatrzymał się na (rosyjskiej) trasie szybkiego ruchu by w najlepsze skręcić sobie na ewidentnym zakazie.. Kierowca rozpędzonych 40ton mógł uciec na prawo i wj***ć się w tył stojącej ciężarówki, uciec na lewo i mieć czołówkę z nadjeżdżającą ciężarówką. Lub jechać prosto w osobówkę. Ty co byś wybrał? Bo ja wjeżdżam w autocipę nawet gdyby tam cała rodzina siedziała.
oho kolejny tirowiec. wam to powinni robić badania co 3 miesiące
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów