📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Myślę, że dead
Najebany czy jakiś niepełnosprawny? Jeszcze zanim konik mu suplesa zajebał wyglądał jakby zwiędł.
Za dużo gazu dał i go wyjebało
Można?
Można?
@up też się zdziwiłem.
Pierwszy materiał o koniach od Angela bez kurwa końskiej pały, wcierania w siebie końskiego nasienia, ruchania konia czy pedalskich zapędów tych zwierząt...
Można?
Oczywiście że można ale co to za życie
Tak jak nie jestem zwolennikiem przerabiania koni na karmą dla psów, to w tym przypadku dałbym go zjeść psom... i to żywcem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów