18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
P................a 2019-07-23, 22:40 5
Hahaha, brawo kamerzysta!
Zgłoś
shoe5maker 2019-07-23, 22:43 41
PolicyjnaPatologia napisał/a:

Hahaha, brawo kamerzysta!

No nie wiem, trochę wkurwia tym nagrywaniem ściany.
Zgłoś
P................a 2019-07-23, 22:43
Chociaż operator marny.
Zgłoś
KieldW 2019-07-23, 22:43 2
Kurwa Oskar za zdjęcia!
Zgłoś
mygyry 2019-07-23, 22:45 3
Tyle wiem, że grzejnika pod oknem brakuje
Zgłoś
olek991 2019-07-23, 23:02 94
Najebali milion ton do kontenera i spierdolili czaic z okna czy podniesie. Polskie Janusze.
Zgłoś
MartweMurzyńskiePłody 2019-07-23, 23:11 4
co to za dzban nagrywał?
Zgłoś
czeret 2019-07-23, 23:17 55
Jeździłem hakowcami więc jestem ekspertem.
Na wstępie napiszę, że kierowca jest tylko winny przez własną głupotę że pazerność najemców kontenera (jeśli to jakaś zewnętrzna) kazała na raz. Nikt inny.
Gość ostro po piź*zie dostanie od swojego pracodawcy. Sama uszkodzona hydraulika w takim zdarzeniu to dziesiątki tysięcy PLN-ów + uszkodzenia pojazdu.
A więc. Kontener jest mocno przeładowany jakimś złomem. Oderwanie przedniej osi od ziemi to wyraźny sygnał do zaprzestania i zgłoszenia tego najemcom kontenera, że na raz ni ch*ja.
Po drugie sam ładunek w kontenerze jest asymetrycznie rozmieszczony, lewa jego burta jest wygięta co z resztą widać gołym okiem. Stąd przeważenie. A gość wyszedł z auta tylko po to żeby sprawdzić czy w rolki trafił.
Zgłoś
crossdressphyxia 2019-07-23, 23:21 51
Kontener ciężki jak sto chujów. Pomyślmy.

Mało wiarygodne źródło, ale jedno z niewielu:

https://www.thundersplace.org/penis-enlargement/what-is-your-penis-weight-2.html

Według tej strony przeciętny ludzki chuj waży 0,77 funta, czyli około 0.35 kg. Razy sto daje nam to 35 kilogramów. Czyli sto chujów jest w stanie podnieść byle jaki facet byleby trzeźwy i nie umierający na raka.

Ale o jakie chuje chodzi? No właśnie. Weźmy w analizę największe chuje świata, czyli chuj Płetwala błękitnego (Balaenoptera musculus)

https://en.wikipedia.org/wiki/Blue_whale_penis

Licząc sto chujów tych największych, czyli sto razy 68 kg, daje nam to 6,8 tony chujów. Jak na ciężarówkę to niezbyt wygórowany ładunek.

Ale może chodzi o ludzi- chujów? Znam masę takich, ale racja, niektórzy to typowe chuje. Ale jest ich sporo na tym świecie. Powiedzmy, że wybieramy 100 największych chujów na świecie spośród ludzi (zwierzęta pomijamy, bo chujami nie są a nawet być nie mogą, no chyba, że czasem) Tutaj nie wiem, czy liczyć ich chujowatość za czyny, czy za wagę, bo ktoś o masie 60 kg może być większym chujem, niż ten co waży 150 kg, ale okazał się w życiu mniejszym chujem w stosunku do innych. Ale weźmy typowego spasionego chuja o wadze powiedzmy 140 kg. Górna granica. 140 razy 100 to 14 ton. Czyli standardowa naczepa "Duży Tir" lub "Dwuosiówka" Dalej normalnie.

Wniosek. Kierowca był zły i ładowniczy...ładowniczy...Też był zły. Chyba muszę iść spać.
Zgłoś
Novotko 2019-07-23, 23:37
ten dzwig 17,5 tony wezmie, tu widac od razu przegiecie i robota stop, co za typ

dodam, ze jestem ekspertem
Zgłoś
djted 2019-07-23, 23:54
czeret napisał/a:

Jeździłem hakowcami więc jestem ekspertem.
Na wstępie napiszę, że kierowca jest tylko winny przez własną głupotę że pazerność najemców kontenera (jeśli to jakaś zewnętrzna) kazała na raz. Nikt inny.
Gość ostro po piź*zie dostanie od swojego pracodawcy. Sama uszkodzona hydraulika w takim zdarzeniu to dziesiątki tysięcy PLN-ów + uszkodzenia pojazdu.
A więc. Kontener jest mocno przeładowany jakimś złomem. Oderwanie przedniej osi od ziemi to wyraźny sygnał do zaprzestania i zgłoszenia tego najemcom kontenera, że na raz ni ch*ja.
Po drugie sam ładunek w kontenerze jest asymetrycznie rozmieszczony, lewa jego burta jest wygięta co z resztą widać gołym okiem. Stąd przeważenie. A gość wyszedł z auta tylko po to żeby sprawdzić czy w rolki trafił.

Ile maxa mozesz załadować w taki kontener by nie pierdolnał ten dzwig, albo ośka ?
Zgłoś
Novotko 2019-07-24, 0:26 2
djted napisał/a:

Ile maxa mozesz załadować w taki kontener by nie pierdolnał ten dzwig, albo ośka ?

moja ciezarowka wazy 16 ton z hakiem, max ciezar jaki osiagnalem to 33100, a do 32 jest limit.

a na oski z tylu sa stabilizatory
Zgłoś
C................n 2019-07-24, 0:37 1
No i cyk, odszkodowanko. A potem cyk, regresik.

A tak na serio, to powinien być czujnik i tyle.
Zgłoś
igorzasty18 2019-07-24, 0:44 3
I nowa Scania w firmie poszła w pizdu. I cały misterny plan rozwoju też w pizdu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem