Drugi policjant już wyciągnął gnata
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
0.5 sekundy od przestrzelonego (i tak pustego) łba!
Żeby airgun na Policjanta wyjąć to trzeba mieć myśli samobójcze....
There is no such thing as white privilege!
Wydaje mi się, ze kilka dni na słońcu więcej i kolega by nie przeżył.
Wydaje mi się, ze kilka dni na słońcu więcej i kolega by nie przeżył.
0:31 - "Kill me" - czyli jednak samobójca. W dupach się kurwa poprzewracało.
Parszywe życie - ta nasza chwila na ziemi. Z jednej strony ludzie chorzy czy okaleczeni dla których każdy dzień to walka z bólem i po drugiej stronie spora grupa która niestety za nic ma swoje życie. Pracuję w psychiatryku i mnie przeraża skala tego zjawiska.
Jak on mu tą pukawkę fajnie zabrał jak pistolet na wodę dla przedszkolaka
dlatego między innymi nie można przyciemniać szyb w przednich drzwiach, że by było dobrze widać co kierowca robi jak się podchodzi
do tego jak by dostał kulkę to znając życie rodzina by się sądziła że nie miał broni
dlatego między innymi nie można przyciemniać szyb w przednich drzwiach, że by było dobrze widać co kierowca robi jak się podchodzi
Opanowany Pies...
Gliniarze mają jaja ze stali....
Full profeska.
Full profeska.
0.5 sekundy od przestrzelonego (i tak pustego) łba!
my naukowcy mówimy na to "wiatrówka", pane amerykane
Sporo jest filmow "Suicide by Cop". Najlepszy numer to taki ze ci ludzie sa dobrze ubrani, czesto w nowoczesnych samochodach nie sa poddani przynajmniej obiektywnie zadnym warunkom ekstremalnym zeby cos takiego robic. W Manifescie - Teda Kaczynskiego jest wpewnym sensie napisane, ze nowoczesne spoleczenstwo/technologia wytworzylo takie warunki, ze ludzie sa poddanie permanentnemu stresowi. Dosc ciekawy jest fragment o tym, ze telewizja, gry, pewnie i internet, rozrywka to cos jak terapia "uspokajajaca" zestresowancyh ludzi. Zrobcie sobie test i posiedzcie z 15 minut patrzac sie w sciane ... wspolczesny czlowiek nie moze tego wytrzymac, a podobno to naturalny stan kazdego czlowieka i powinien byc zadowolony.
zabitego w kajdankach się łatwiej przenosi czy procedury USA nakazują zakuwać trupy ?
to chyba jakis mega wyjątek że nie zostali ostrzelani ze wszystkiego ci ci policjanci mieli...... wyjątkowo uprzejmy policjant
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów