To nie jest filmik o łapaniu za pałkę
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale jest to filmik o "przypadkowym" wykadrowaniu, takim 10/10... średnia wieku na sadolu jednak jest wyższa niż te sześć lat.
Nie ośmieszaj się już
, to jest nagranie z policyjnej kamery. Wykadrowane i przycięte tak, aby pokazać tą konkretną akcję.
Nie ośmieszaj się już
staram się cały czas ale za to udało mi się cos innego; teraz ja cię wciągam w małą dyskusję i to tak oficjalnie i przy wszystkich; kończymy te nasze kwasy i złośliwe podchody?
staram się cały czas ale za to udało mi się cos innego; teraz ja cię wciągam w małą dyskusję i to tak oficjalnie i przy wszystkich; kończymy te nasze kwasy i złośliwe podchody?
Jestem za ! I zezwalam. Do dzieła chłopaki !
, minęło trochę czasu od ostatniego mojego komentarza, w tym międzyczasie zdołałeś udupić banem Vinyla za niepochlebny ci komentarz a odpowiedzi nie udzieliłeś - ale mnie się nie śpieszy, mam czasu jak lodu a lodu jak kasy... nie śpiesz sie z odpowiedzią, szybko rodzą tylko kotki, prześpij się z tym tematem. Jutro dasz odpowiedź czy wolisz babrać się w bezsensownym gównie czy w końcu to zakończyć. Nie, nie opadłem z sił, nie czuję się zmęczony tym konfliktem... chcę ugody i pokoju dla samej idei. Ja wychodzę z inicjatywą, teraz twój ruch. (lub napompowany bezruch)
Masz czasu jak lodu a lodu jak kasy...
Lód topnieje.
Tak naprawdę nie masz nic
, minęło trochę czasu od ostatniego mojego komentarza, w tym międzyczasie zdołałeś udupić banem Vinyla za niepochlebny ci komentarz a odpowiedzi nie udzieliłeś - ale mnie się nie śpieszy, mam czasu jak lodu a lodu jak kasy... nie śpiesz sie z odpowiedzią, szybko rodzą tylko kotki, prześpij się z tym tematem. Jutro dasz odpowiedź czy wolisz babrać się w bezsensownym gównie czy w końcu to zakończyć. Nie, nie opadłem z sił, nie czuję się zmęczony tym konfliktem... chcę ugody i pokoju dla samej idei. Ja wychodzę z inicjatywą, teraz twój ruch. (lub napompowany bezruch)
Wyjebane ma na Ciebie chlopcze nie pograzaj się ..
to tylko strona z filmikami i obrazkami w necie, get life
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów