wypadek 12:46
wypadek 12:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo mają jakies hobby i zainteresowania. Gdybyś mógł sobie kupić quada czy crossa i pojeździć, pewnie byś to zrobił. Ale, że siedzisz w domu bo stara Ci zakazała wyjść nawet na piwo z kolegami, którzy i tak mają Cie gdzieś to tylko marudzisz.
Nie pozdrawiam i polecam spróbować czegoś innego niż tylko życie w necie.
Samodzielnie i logicznie myślący człowiek doskonale zdaje sobie sprawę jakie są granice własnej wolności i że kończą się dokładnie w tym momencie, kiedy naruszą się cudzą wolność / własność (prywatny las), albo szkodzi się / niszczy się coś. Nikt nie zabrania mieć hobby, tylko uprawiać je w taki sposób, żeby nie naruszać cudzej wolności, własności i nie niszczyć.
Nie pozdrawiam i polecam spróbować nie być szkodnikiem.
Czemu te chujki na krossach demoluja lesne scieżki i płosza zwierzyne? To istna plaga, zwłaszcza że jest tyle torów gdzie moga sobie spokojnie jexdzić. Nie dziwie się ze ludzie rozkładaja stalowe linki po lasach, zwłaszcza prywatnych.
A wiesz zjebie że te żyłki są niebezpieczne dla
1. Zwierząt
2. Ludzi na rowerach
3. Ludzi spacerujących
4. Samochodów służb leśnych ?? 0.o
A i kurwy na crosach osobiście bym wytępił :v
Tak samo jak kurwy z żyłkami stalowymi w lesie.
Hobby które zatruwa życie ludziom i niszczy przyrodę. Pierdolone szkodniki.
Od 8 lat latam na enduro i nikogo ani niczego nie zabiłem ... Zasuwam głównie po żwirowniach itp przez las to tylko dojeżdżam do celu i to drogami gruntowymi tymi samymi co leśniczy , myśliwi ,czy inny użytkownik tej drogi robiąc tyle samo hałasu a na pewno mniej co drwale piłami .... I tylko niby ja plosze zwierzynę? A rykowisko to chyba w środku lata się nie odbywa... Nie zaprzeczam ze sa też zjeby na moto ale to w każdym środowisku znajdzie się czarna owca co psuje wszystkim opinie ... Spotykam często w lesie ludzi na koniach to poprostu gaszę moto i czekam aż przejadą i obie strony są zadowolone... a chlopaczki z filmu nic złego nie robią...Dobra to tyle ... Poligon nie bierz tego do siebie pozdro sadole
Tak się czepiasz a co robimy cały czas jako ludzie budując nowe drogi, domy wycinając lasy i zmuszając przez to biedne zwierzaki do wynoszenia się?
Ludzie, którzy sobie jeżdżą po lasach w wolnych chwilach są najmniejszym problemem, ale są traktowani jako ogromne zło. Dowalcie się do tych co faktycznie robią duże zło, ale tutaj jest problem, bo ich nie ruszycie
Racja! Hitler zabił miliony ludzi, a oni się czepiają, bo straszysz zwierzynę albo niszczysz ścieżkę.
Hobby które zatruwa życie ludziom i niszczy przyrodę. Pierdolone szkodniki.
Pierdolony hipokryta
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów