📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja widzę na tym obrazku grubą,feministyczną świnię.Boże uchowaj,ja uwielbiam schabowe
No prosze, gówno prawda próbuje wejść na sadola- nigdy! jebać michnika!
Polaki-robaki lubią wędzić się w dymie z palonych śmieci.
@up
A tak kurwa, niech sąsiedzi widzą że nas stać na nowe ubrania i nowe opony do pasacika, niech kurwa widzą że palimy stare, takie z nas kurwa burżuje
A tak kurwa, niech sąsiedzi widzą że nas stać na nowe ubrania i nowe opony do pasacika, niech kurwa widzą że palimy stare, takie z nas kurwa burżuje
Obwarzanki już nie są symbolem Krakowa. Zostały zdeklasowane przez cebulę wędzoną dymem ze starego (czyli tradycyjnego) pieca.
@up Idź pan stąd
Łopozycja naciera
"Somsiad" poniekad złoty człowiek, zawsze pomoże, nigdy nie odmówi, ale ma jeden problem, nie kupuje opału ale zbiera albo go dostaje. Ostatnio palił meble z politurą, nie gardzi odpadami stolarskimi i tapicerskimi, swojego czasu miał na ogrodzie skład czysciwa z drukarni, ale niedobra straż miejska mu je zarekwirowała.
Parkiet, pamnele podłogowe lakierowane schody? Przyjmie jeszcze browar postawi. Mebloscianka kujawy, tworzywo PET, stare rury kanalizacyjne? Jaki proble.
Jednak najlepsze jest to że pali cały rok, tylko latem mniej tylko na wode jak mówi. Na szczescie mieszkam od strony gdzie wiatr rzadko zawiewa, a reszta siedzi cicho bo sami jak maja okazje to palą byle czym i tak sie kisza w swoim smrodzie
Parkiet, pamnele podłogowe lakierowane schody? Przyjmie jeszcze browar postawi. Mebloscianka kujawy, tworzywo PET, stare rury kanalizacyjne? Jaki proble.
Jednak najlepsze jest to że pali cały rok, tylko latem mniej tylko na wode jak mówi. Na szczescie mieszkam od strony gdzie wiatr rzadko zawiewa, a reszta siedzi cicho bo sami jak maja okazje to palą byle czym i tak sie kisza w swoim smrodzie
@up, Niech gównem suszonym w piecu palą, jak ci, no... tacy ciemniejsi, jak oni mieli?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów