-Zdecydowanie tak.
-A gdzie jest korea północna?
-Eeeeeeeeeeeeeeee... gdzieś tutaj.
Debilne hamburgery w natarciu...
Amerykańska wersja "matura to bzdura". Większość społeczeństwa to idioci, niezależnie od kraju. Ci wasi do tego śmierdzą cebulą i przepoconymi dresami.
Amerykańska wersja "matura to bzdura". Większość społeczeństwa to idioci, niezależnie od kraju. Ci wasi do tego śmierdzą cebulą i przepoconymi dresami.
o ale tacy jak ty będą bronili hamburgerów żeby umniejszyć "polaczkom robaczkom, chrobaczkom, cebulaczkom".
ja jestem z Europy, nigdy nie byłem w Stanach a wiem gdzie jest Connecticut, Missisipi (Rzeka i Stan położony nad tą rzeką), Luizjana i mniej więcej jakie miasta tam są a jestem mniej niż przeciętnie inteligentnym Polakiem/Europejczykiem. Co więcej Korea Północna leży w Azji a nie w Europie, Europejczycy wiedzą gdzie jest Azja i jakie kraje tam są, Ba! Chiny też są większe od Europy a ja na przykład wiem gdzie leży na przykład Dżungaria chociaż tej nazwy się już nie używa w Chinach bo chodzi o prowincję Scinciang czy bardziej w spolszczonej wersji (Sinkiang) a nie jestem pasjonatem Azji, wiem na przykład gdzie leży Rwanda w Afryce a Afryka też jest większa od Europy.
Stany są wielkości Europy - zwykły Jankes takich rzeczy nie będzie wiedział.