📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niby Kim taki zły, a wirusa rozjebał
Nie wiem czy fake news, ale kim dżong jun już tam jednego podejrzanego o nosicielstwo koronawirusa rzekomo rozstrzelał za opuszczenie kwarantanny. Nie pochwalam, ale skuteczne
kriss7muchomor napisał/a:
Niby Kim taki zły, a wirusa rozj***ł
i to raz a porządnie wraz z nosicielem
W Korei nie ma wirusa, bo nie ma agentów obcego wywiadu.
DzidaZawodnik napisał/a:
W Korei nie ma wirusa, bo nie ma agentów obcego wywiadu.
Nawet jeśli wirus pojawiłby się najpierw w Korei Północnej, to nie rozprzestrzeniłby się, bo granice tego kraju są pozamykane. Chińczycy zamiast od razu zamknąć swoje granice to kłamali. Pewnie bali się, że zostaną z problemem sami.
TranzystorWyklęty napisał/a:
Nawet jeśli wirus pojawiłby się najpierw w Korei Północnej, to nie rozprzestrzeniłby się, bo granice tego kraju są pozamykane. Chińczycy zamiast od razu zamknąć swoje granice to kłamali. Pewnie bali się, że zostaną z problemem sami.
Ja tam w tego wirusa nie wierzę. Uwierzę dopiero gdy na niego umrę, a wtedy jako wesoły duszek odwiedzę w nocy każdego sadola i zapierdolę mu kopa w dupę. To będzie znak że zagrożenie jednak istnieje.
Po prostu Korea Północna ma dobrą służbę zdrowia.
Chciałbym zauważyć, że leczenie osób zarażonych następuje z biegiem czasu coraz szybciej. Początkowo 10 minut natomiast ostatnie leczenie już tylko 4 minuty. Gdyby wszystkie szpitale tak potrafiły działać to nie było by teraz problemu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów