Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Eustachy6 2012-12-17, 0:38 1
Pomijając drugiego od lewej, ten pierwszy wystawia palec a dwaj po prawej lewą rękę. Czyli naziola mamy tylko jednego
Zgłoś
S.O.A.D. 2012-12-17, 1:54 81
Ciekawe czy autor wie, że uniesienie ręki jest zwykłym gestem pozdrowienia, a nie powitaniem nazistów. No chyba, że istnieją od dawien dawna krypto-naziole, biorąc pod uwagę czasy starożytnego Egiptu, potem Grecji, Rzymu, Średniowiecza, itp.

Little children, near and far,
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Zgłoś
methos23 2012-12-17, 1:58 14
Co do tematyki league of legends.
Każdy europejski, amerykański lub ogólnoświatowy turniej wygrywa Koreański zespół. Oglądając ich grę człowiek się zastanawia jak to oni robią, że mają tak perfekcyjne zgranie czasowe i niesamowitą komunikację.
Szacunek dla tych zespołów za ta niesamowitą grę.

Zgłoś
G................n 2012-12-17, 1:59
Wiedzą, wyprzedzają gospodarkę USA...
Zgłoś
KanapkaZMP 2012-12-17, 2:48
@methos23
Generalnie graja ze soba na tyle dlugo zeby wiedziec jak kazdy z nich postapi podczas team fightu. Lane phase maja gorszy niz niejeden team natomiast to co jest ich sila to wlasnie zgrane teamfighty.
Zgłoś
Brind'amour 2012-12-17, 3:19
Będzie wojna to będą najlepiej kierować czołgami, artyleriami itp
Zgłoś
khalifa 2012-12-17, 4:39
aven1 napisał/a:

ciekawe czy wiedza, co robią =D

odbierają nagrodę?
Zgłoś
l................5 2012-12-17, 7:28
Cytat:

ciekawe czy wiedza, co robią

Ciekawe czy autor wie co ja wiem, ale sądząc po powyższym zdaniu to nie wie.
Zgłoś
zonk 2012-12-17, 7:44 1
Nie wiem jak można płacić za granie. Ani to produktywne ani... ehh świat się kończy.
Zgłoś
rockface123 2012-12-17, 9:38 1
nie wiem co w lolu widzicie, pograłem godzine i kurwa chce te 15 tys $ za zmarnowany czas

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
lapps 2012-12-17, 9:43 2
S.O.A.D. napisał/a:

Ciekawe czy autor wie, że uniesienie ręki jest zwykłym gestem pozdrowienia, a nie powitaniem nazistów. No chyba, że istnieją od dawien dawna krypto-naziole, biorąc pod uwagę czasy starożytnego Egiptu, potem Grecji, Rzymu, Średniowiecza, itp.

autor moze i wie, ale w polityce/mediach/domach mediafanow nikt nie ma o tym pojecia

To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz

-George Orwell
Zgłoś
jolmen13 2012-12-17, 12:00 2
jak to co robią. Zamawiają piwo.,
Zgłoś
Zaebauem 2012-12-17, 13:19
@rockface123, skoro opgrales godzine, to nawet jednego meczu nie zagrales ;(
Zgłoś
rockface123 2012-12-18, 9:46
@up zagrałem w jeden który trwał jakieś 50 minut z hakiem i powiem że nudne to strasznie, nonstop to samo wysyłanie tych chujków na wieży likwidacja wież i gnanie na przód do bazy wroga atak obrona atak i tak w kółko

wolałbym coś podobnego tyle że np w klimatach drugiej wojny światowej nawet pare lat temu w flashu widziałem coś na zasadzie lola w kategori tower defense

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów