📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Pomijając drugiego od lewej, ten pierwszy wystawia palec a dwaj po prawej lewą rękę. Czyli naziola mamy tylko jednego
Ciekawe czy autor wie, że uniesienie ręki jest zwykłym gestem pozdrowienia, a nie powitaniem nazistów. No chyba, że istnieją od dawien dawna krypto-naziole, biorąc pod uwagę czasy starożytnego Egiptu, potem Grecji, Rzymu, Średniowiecza, itp.
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Sip sippin' on Orphan Tears.
Co do tematyki league of legends.
Każdy europejski, amerykański lub ogólnoświatowy turniej wygrywa Koreański zespół. Oglądając ich grę człowiek się zastanawia jak to oni robią, że mają tak perfekcyjne zgranie czasowe i niesamowitą komunikację.
Szacunek dla tych zespołów za ta niesamowitą grę.
Każdy europejski, amerykański lub ogólnoświatowy turniej wygrywa Koreański zespół. Oglądając ich grę człowiek się zastanawia jak to oni robią, że mają tak perfekcyjne zgranie czasowe i niesamowitą komunikację.
Szacunek dla tych zespołów za ta niesamowitą grę.
Generalnie graja ze soba na tyle dlugo zeby wiedziec jak kazdy z nich postapi podczas team fightu. Lane phase maja gorszy niz niejeden team natomiast to co jest ich sila to wlasnie zgrane teamfighty.
Będzie wojna to będą najlepiej kierować czołgami, artyleriami itp
Cytat:
ciekawe czy wiedza, co robią
Ciekawe czy autor wie co ja wiem, ale sądząc po powyższym zdaniu to nie wie.
Nie wiem jak można płacić za granie. Ani to produktywne ani... ehh świat się kończy.
nie wiem co w lolu widzicie, pograłem godzine i kurwa chce te 15 tys $ za zmarnowany czas
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Ciekawe czy autor wie, że uniesienie ręki jest zwykłym gestem pozdrowienia, a nie powitaniem nazistów. No chyba, że istnieją od dawien dawna krypto-naziole, biorąc pod uwagę czasy starożytnego Egiptu, potem Grecji, Rzymu, Średniowiecza, itp.
autor moze i wie, ale w polityce/mediach/domach mediafanow nikt nie ma o tym pojecia
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
@rockface123, skoro opgrales godzine, to nawet jednego meczu nie zagrales ;(
@up zagrałem w jeden który trwał jakieś 50 minut z hakiem i powiem że nudne to strasznie, nonstop to samo wysyłanie tych chujków na wieży likwidacja wież i gnanie na przód do bazy wroga atak obrona atak i tak w kółko
wolałbym coś podobnego tyle że np w klimatach drugiej wojny światowej nawet pare lat temu w flashu widziałem coś na zasadzie lola w kategori tower defense
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
wolałbym coś podobnego tyle że np w klimatach drugiej wojny światowej nawet pare lat temu w flashu widziałem coś na zasadzie lola w kategori tower defense
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów